Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да поверувам дека членови како ilz што користат најдетска и најглупа логика во светот прават пари од кладилница,а јас на целото знаење што го имам за сите можни екипи неможам 1.40 коефициент да погодам..ќе барам некој да ми ја искрши глата со чекан,ама онаков поголем чекан за секој случај да не искрепам случајно.

:vozbud::pos:

@sime333, @MiaSanMia и маестро за хокеј @Riddler ашкол сум, аферим за СКА, ми е криво што не ја ставив сингл, овие ѕверови биле :)
Ја врзав со одбојката и медвешчак

Ајмо 3-4 играчи предоложете за вечер...

Неможам да поверувам дека членови како ilz што користат најдетска и најглупа логика во светот прават пари од кладилница,а јас на целото знаење што го имам за сите можни екипи неможам 1.40 коефициент да погодам..ќе барам некој да ми ја искрши глата со чекан,ама онаков поголем чекан за секој случај да не искрепам случајно.
Ај јас тебе ти мене. Али истовремено ќе мора, нормално :D

Ја ставив Ефес минус, Пашутин од увек форсира мртво темпо и долги напади, види ги у прво полувреме, двете екипи срушија рекорди по погодени шутеви. Па мајката да ви ја ебам, промашете ЕДЕН ебан шут.

@Riddler Дај нешто од ова хокејов ти повеќе го разбираш :D
СКА треба да е 1 и 6+ 2.16 коеф :zloo:
и уште нешто шо да изиграме ?
Не успеав порано да пишам. Поклон до поклон коефициентиве.

7a1449925e5d79f68a6f6389a2962ee0.jpg

Kako vleze bratot Langford auuuu :bravobe::bravobe::bravobe:

Dzabe ako nemas sportska sreka,dzabe ti e.

Imase 17 poeni 40 i nesto sekundi do kraj,dava trojka.Na 5 sek pred kraj uste edna.Ja togas popizdev zasto sportlife 23,5 go napravile.Zemaat Efes tajmaut,izveduvaat aut potoa i Langford i Parakhouski izgleda bese go dupliraa Heurtel i mrtva topka..Napad za Unics i na sekunda do kraj Heurtel pravi faul i tri slobodni za Langford..Ova e cudo nad cudata.
Resen natprevarot bese ama koga saka,saka.

Sega mi ostana Goudelock 17,5+.Ne znaev sto da stavam i aj rekov ke gi guzi i gazi na Fener.

Последно уредено:
СКА знаев дека ке газат како одминува времево ама они не газат они силуваат у пичку матер. Неможев да ги гледам слаб ми е нетот знам дека @MiaSanMia ги има гледано :D ако нема нешто друго пратено во мегувреме Заслужено стојат на аватар играјте си сите на нив до крај на сезона златна кокошка

Ајде Медвешчак ставајте голови мамето ваше. А Гуделок изгледа повреден е ,не ни влезе во 1/4.Да не прави тренерот некои тактички замисли,ќе го ебам.:eek::eek::uzi:

Коа ќе ти почне утакмица со поништен гол у 1мин - Сакаш на мајка им пичката да им ја изнаебеш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom