Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
. А Гуделок изгледа повреден е ,не ни влезе во 1/4.Да не прави тренерот некои тактички замисли,ќе го ебам.:eek::eek::uzi:

Којзнае што е, по шорцеви беше цело време на клупа. Цело прво речиси Охајон го изигра, не ми се верува ич да не го стави ако е здрав, нема никаква логика, ако се има нешто повредено на загревање. А пак ако го стави во второ, му ебам тоа ќелавицата умрена на тој тренерот.

Ajde bre miler kuzmic i veseli uste po 2 poena i iverson uste 3 ovaj majmunov site 3 slobodni gi promarsi..

Sent from my thor using Tapatalk

Нотс Каунти ГГ
Халифакс ГГ
Вимблдон ГГ

за 9к ...

Салихул гг3+
Свиндон гг3+
Кру гг3+

за 6к ...

Ваљда едно ќе дае ...

И ЕвроЛига сите +ови , сеа за сеа добро идат ... нека останат така =/

Добра оваа ввин на 4 разлика за Бамберг во 3/4 ми дава 5.25 коефициент на звезда кој мораше да се искористи ама поради што имав само 5 евра останати им ставив 4 тоа 1 за секој случај го чував за нба вечер .Screenshot_3.png

Нормално, црвен у 50та. .. бркајте работа ви ебам инцестоидните ...

И овие говнариве Милано ги чекам + за 6000 ко за инат 2 коша дадоа у 3та ...

Раонич дебилов го имам сет да земе и видиго што прави во тајбрејк една топка на мрежа не може да погоди мамицата мамина црногорска да му ебам !!
Одличен завршеток на сетот кретену прво на 6-6 ја закачи во аут на втор сервис на Џокович и после направи дупла дебилов...

Последно уредено:
Добро Вимблдон, пушете кур - дајте им почесен гол да даат на Бјури! И Овие говнава Нотс Каунти нека примат гол да не одгледуваат оВци цел живот пичка им материна ќорава.!!!

Фенербахче биваше да изгубат бе....

Крв да серете и двајцата да ви ебам неспособните копилиња, тоа е тоа, сценарио како од филм мора да се деси, мора да ти скинат живци па што сака нека биде, бев 100% сигурен дека Џокович ке му направи брејк на Раонич втор сет, нормално тоа и се деси, и тоа не еден него два брејка му направи, а сетот заврши во тај брејк, бев решен да правам кешаут пред гемот кога Џокович ќе сервира за меч ќе ми дадеше негде околе 250 евра, и пази ситуација, 4-3 Џокович сервира и води 30-00 во гемот, се што требаше е да го земе тој гем и ќе имав или негде околу 250 евра или целосната сума ако му направеше брејк на 5-3 кога Раонич ќе сервираше за меч, и Раонич му прави брејк од 30-00 негатива, и сега постоеше и друга опција за да бидам добитен, тајбрејкот да го добиеше Раонич и трет сет Џокович да тепаше 6-3 на пример што ќе значеше еден брејк бидејќи ќе отвореше со сервис, ама џабе, а Раонич водеше во тајбрејкот 4-3 и имаше два сервиса, и нормално на првата меч топка се посра и бекхенд километар во аут, ама битно двапати му врати брејк на Џокович за да не фатам јасccc.png

Lowry faten.
Towns 11 u prva ama BO ke jadat sharlot ko so gleam .... sumnjam 24 da prebaci....i lopez ke go chekav. smrc

239ff6cd5481d5db8146c511926ae813.jpg

More za rodenden KKK da mu go siluvaat semejstvoto ..ne sum pratel nisto vcera,so novive webstrani nemozam da najdam dal bil fauliran i sutiral slobodni ..dzabe se ..koga nejke nejke ..tri dena po red 15K mi skinaja po eden poen il dva ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

More za rodenden KKK da mu go siluvaat semejstvoto ..ne sum pratel nisto vcera,so novive webstrani nemozam da najdam dal bil fauliran i sutiral slobodni ..dzabe se ..koga nejke nejke ..tri dena po red 15K mi skinaja po eden poen il dva ..

Nemase slobodni, ama 3/10 za 3 sut. I mene me frli samo toj. Pepel.

6/13 za dva,3/10 za tri poena i niedno slobodno za centar,cudo ..al toa e koga ne ti e pisano za dobivka ..so ubo si pisav sabajle,deka na tie granici samo ke gi igram,al prokletite gi klajle na povisoki ..vecer puno parovi,al tesko da se izberat 3/4 po saglam .

6/13 za dva,3/10 za tri poena i niedno slobodno za centar,cudo ..al toa e koga ne ti e pisano za dobivka ..so ubo si pisav sabajle,deka na tie granici samo ke gi igram,al prokletite gi klajle na povisoki ..vecer puno parovi,al tesko da se izberat 3/4 po saglam .

H.Barnes 19.5/20.5+
Teague 14.5/15.5+
Ibaka 12.5+
CrniGrk 17.5/18.5+
Caramelle 21/22.5+
Poslem Cavsi,Pistonsi najdobro branat od taja pozicija,al u dobra forma e Carmello,moze da se proba .
Harden 28/29.5+
Westbrook 29/30.5+
Durant 26/27.5+ radi tradicija .
Curry 26/27.5+ isto ko i Durant,al tesko obojcata over ..
Mudiay 14/15.5 + ko bajagi saglam par .
Bledsoe 18/19.5+
Cousins 25/26.5+
Payton 11.5+

Izlegoa granicite u Zlatna ..po se izgleda moj tiket na 500den
Payton
Barnes
Mudiay
Cousins

Последно уредено:

Kajgana Shop