Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро е да се игра руски рулет со 6 куршуми него конечен тип НБА.

Што очекуваш од лига каде има 80+ натпревари во регуларна сезона..секој натпревар е run and gun и на кој ќе му тргни тој добива..јас вака од око вчера како што ги гледав сите беа катастрофа за типување освен Клиперс 2-ка..ама затоа сега наредната има 100 разлика дома да изгубат од некоја послаба екипа бидејќи тоа е НБА

@Tomasino што мислиш за Вардарки денес, вреди да се играат на победа?

@Tomasino што мислиш за Вардарки денес, вреди да се играат на победа?
Тешка е,иако треба да тепа Вардар,ама овие ФТЦ не се слаби,во Скопје МАШКИ ИЗИГРАА.
Сеа домашен терен,се е на нивна страна.
А викендов сите фаворитки изгубија,а мизерни коеф држеа,и Ростов,Будучност и вчера Ѓер и Есбјерг,,значи нема слаби веќе,тука се тие 10ина екипи,секој секого лесно можи да го добие.
Заебана е денес,јас ќе ја играм -59.5,најголемата граница,сепак жени се,јаки голманки има Вардар,важен меч,не ми се верува да е ран енд ган игра,мора да кренат РАЧНА.

Има ли шанси да ме исплатат за изгубено ливле у Спорт Лајф, знам си ги кој беа утакмиците и кога уплати?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Тешка е,иако треба да тепа Вардар,ама овие ФТЦ не се слаби,во Скопје МАШКИ ИЗИГРАА.
Сеа домашен терен,се е на нивна страна.
А викендов сите фаворитки изгубија,а мизерни коеф држеа,и Ростов,Будучност и вчера Ѓер и Есбјерг,,значи нема слаби веќе,тука се тие 10ина екипи,секој секого лесно можи да го добие.
Заебана е денес,јас ќе ја играм -59.5,најголемата граница,сепак жени се,јаки голманки има Вардар,важен меч,не ми се верува да е ран енд ган игра,мора да кренат РАЧНА.
На интернет 56.5 е највисока дадена, нема 59.5, како и да е ќе ја прескокнам.
Друго нешто ракомет да ти фаќа око (не мора висок коеф, за повисока уплата ми треба).

a302a80de769c6610ea47d65a425d97b.jpg

Jbm ti Lowry i negovite 0/5 za tri poena !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

На интернет 56.5 е највисока дадена, нема 59.5, како и да е ќе ја прескокнам.
Друго нешто ракомет да ти фаќа око (не мора висок коеф, за повисока уплата ми треба).
На бет365 има.
Нема денес за игра,вчера беа.
Единствено Нант од ЛШ и Монпеље треба да е двојка,1.45,појјаки се иако чкрипат во лигата,ваљда ќе тепаат,иако Кретеј не е лоша екипа сепак појак ростер има Монпеље и има предност,се вратија од повреди Гребиј и Симоне,личат на нешто сега.

Портланд - Денвер 1
Лилард 30.5 +
Витербезе- Олбиа 1
Њу таун- Бангор Сити 3+
Белгија- Естонија 1&3+

Kaj ima vo nasive kladilnici da se igra na kartoni? I dali ima da se odigra eden tim primer samo gostinot da zaraboti nad 2.5 ili 3.5 kartoni..

Sent from my thor using Tapatalk

Што ѓаол ме натера да ја видам и да ја изиграм Ѓорческа да тепа у пм :D

Kemba 22.5+
Kyrie 24.5+
Mudiay 15+
McCollum 20.5+
Uplata 500den
Ibaka 12.5+ i Towns mi izgledaa posigurni negoli prvite dvajca,al bar ke gi pratam zivo ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom