Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
А со инцидентот Ветел - Рикијардо што праиме? o_O Да не испадне на крај Рикијардо на подиум да биде :P
f736d394a5594d85bfd5ed1dcb250356.png

:| :| :| :| :| :| :|
Мислев дека некој трола и тогаш гледам дека е официјалната страна на ф1 ... ебате пророкот што мораше да отвараш уста :/

sto i da pravat formula stana dosaden sport. inaku vetel se skrsi od raduvanje na kraj da go poebat zalnio.

Ја не гледам менување на правец при кочење оди во права линија плус ако загледаме добро дека на влезот во кривината има точно место за уште еден болид паралелно со Ферарито :| Ама тоа е тоа убаво кажа Аривабене бирократијата ни го зема подиумот. Рѓи .. сакав у блиска иднина да идам да гледам една трка ама .!. не идам не давам пари за глупости да гледам у живо нека се смени старецот нека се среди спортов може и ке идам макар и како пензионер (ако остане Грујо може ке даде гратиси за пензионери и за авио летови :rolleyes: :zver: ) ама барем асална трка да изгледам у живо.

Ја не гледам менување на правец при кочење оди во права линија плус ако загледаме добро дека на влезот во кривината има точно место за уште еден болид паралелно со Ферарито :| Ама тоа е тоа убаво кажа Аривабене бирократијата ни го зема подиумот. Рѓи .. сакав у блиска иднина да идам да гледам една трка ама .!. не идам не давам пари за глупости да гледам у живо нека се смени старецот нека се среди спортов може и ке идам макар и како пензионер (ако остане Грујо може ке даде гратиси за пензионери и за авио летови :rolleyes: :zver: ) ама барем асална трка да изгледам у живо.
Не е поради промена на правецот. Казната е поради однесувањето односно поради F*ck off Charlie. :facepalm:

Има нешо по интернетов, демек Ross Brawn ќе го мењал стаОрецот. :cautious:

Има нешо по интернетов, демек Ross Brawn ќе го мењал стаОрецот. :cautious:
Читнав и ја нешто као дека би се вратил у Ф1 ама меѓу водечките позиции некоја беше. Дај Боже да се врати човеков мислам дека он може да ја среди формулава ама под услов старецот да си иде а ако дојде Рос а остане старецов џабе нема да може ништо да направи без согласност на Берни и пак у круг вртење само ... втевме втевме и п(а)ичката се падна кај мене.

една добра трка кај се очекува возбодувања поради дождот они ја уништија со сејфти кар.

една добра трка кај се очекува возбодувања поради дождот они ја уништија со сејфти кар.

да бе стварно, да ги пуштат сите да се испокршат па и некој да загине ќе биде шлаг на тортата

u kakvo gomno se pretvori formulava, posrano smrdlivo gomno.

Да ти се плукнам у формулата од скоро 4 саати. Секоја трка од досадна по досадна. Макс извади на крај да не биде толку тапа иако сомнително беше претекнувањето врз Фетел. Нејсе, и догодина ако е исто срање формулава тешко дека би гледал. Моторите у моментов нудат далеку поголема возбуда и атракција.

verstapen :cuc::cuc::cuc::cuc:
kako mu se odviva karierava uste sea, apla potseka na sena, sam protiv site, a u princip sekoj sto e ljubitel na ovoj sport i trkanjeto bas radi takvite ko nego zastanuva pred tv ili ide vo zivo da gleda. Mu se bunat mu se ova mu se ona, vaka vozel onaka vozel, opasen bil za bezbednosta, jadat gomna za nego, i na kraj eve go vetel, treva pasese ... pak, i u usta go zema od maliov. Keep it up kiddo, 1 ton fanovi ke ima zad nego ako mu se poklopat kockite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom