Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.058
- Поени од реакции
- 6.084
Моментално на собраниски има некоја што грака за граматика на македонскиот јазик.
A моментално има некои што се нaредени како ќе стартуваат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментално на собраниски има некоја што грака за граматика на македонскиот јазик.

У пичку матер, на 30 сек пред старт почиња пренос.A моментално има некои што се нaредени како ќе стартуваат![]()
Камо среќа да бев премиер19:00 не лажи народ![]()
Што беше, го пропуштив ова?![]()

Фацата на Верстапен хаххахахахахха pricelessНа стартноцелна, пред кривината Фетел скоро го стигна Верст, кој кочеше касно, и ја помина кривината исто како и Хамилтон на старт.
На малиот му беше кажано од бокс You got the give the position back(мислам), кој не послуша. И имаше информација дека по трката ќе биде разгледан инцидентот.[DOUBLEPOST=1477860511][/DOUBLEPOST]Казна од 5 секунди. Нека го јаде!
И го пратија надвор, Фетел е официјално 3.
Си зема погрешна капа Розберг![]()

Не хејтај пиздински изигра кога му кажаа а не ја врати да ја вратеше ќе имаше шанса за напад и да не го добиеше Ветел ќе останеше на 4 затоа што Рикиардо немаше да го чепка заради тимски наредби(го пропушти првин после го нападна Ветел намерно за да го олабави Макс) така да немаше да го чепка сигурно вака Макс заврши на 5 пак ке речам штета што Кими не беше поблиску со Хулкенберг па да завршеше 7-8 и да му дојде паметот за друг патИ фетел нека се порадува малце![]()
Se slozuvam, trebase uste odma da go kaznat so 10 sekundi vo boks. Peder.[DOUBLEPOST=1477862350][/DOUBLEPOST]Зошто Хамилтон не го казнат за пресечување на првите 2 кривини ако не беше сигурносното возило тоа му беа најмалце 5 секунди предност пред вториот ?
Opravdano, nema secenje krivini, sekoja greska treba da se kazni.И фетел нека се порадува малце![]()