Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kemba 22.5+
Kyrie 24.5+
Mudiay 15+
McCollum 20.5+
Uplata 500den
Ibaka 12.5+ i Towns mi izgledaa posigurni negoli prvite dvajca,al bar ke gi pratam zivo ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Belgium 1&3+ 1.35
Golden State 1st Half 59.5+ 1.9
Valencia-Baskonia 155.5+ 1.4
Lillard 28.5+ 1.9
Portugal-Latvia 8.5+ 1.35

Пазете да не ја препишите нагазната мина, денес на два тикети паѓам на по една :mad:

Mamicata mamina na holanganive !!!

Sent from my thor using Tapatalk[DOUBLEPOST=1479059877][/DOUBLEPOST]Разбирам дека се комшии ама мамицата мамина да ви ебам ги играм 2-2 & 2+I и си играат курташак тие напред посебно тој дост магарето сам напред стоперите од овие на 4 метра од него овој не шутира туку враќа за Робен да ти ебам мајмунот ! Пак овај беков поглупав прекршок не можеше да напрајт !!

Последно уредено:
Belgium 1&3+ 1.35
Golden State 1st Half 59.5+ 1.9
Valencia-Baskonia 155.5+ 1.4
Lillard 28.5+ 1.9
Portugal-Latvia 8.5+ 1.35

Пазете да не ја препишите нагазната мина, денес на два тикети паѓам на по една :mad:
Ете ја првата, Валенсија ќе ме убие во старт....

Уште по 2 гола да има на Унгарија и Швајцарија ..

убо би било. И ти би фатил и пензионерите што седат во кладилница цел ден. Сите! Нормално, ако паднат по 3,4 гола и на Португалија и Белгија, кои ќе останат УШТЕ да се чекаат после.

убо би било. И ти би фатил и пензионерите што седат во кладилница цел ден. Сите! Нормално, ако паднат по 3,4 гола и на Португалија и Белгија, кои ќе останат УШТЕ да се чекаат после.
Од немај каде ги изиграв на полувреме после потопот што ми го направија овие идиотиве од бенелукс !

На бафтана избрав 2 уругвајски 2пп и 5плус и ги сонглав на по бон. ај погодете кои. и бари 2пп и 5плус ахахаха.

И тоа не е се! сарагоса гг и бари т1 и гг.

Пуши кур кладионичарски Дејане

Се по список мртво да им ебам на ова португалциве, еве и пенали почнаа да промашуваат.

Пеналдо пролиФ да те фати ако не влези 3+ Португалија :(

Во дилема како и секогаш дали Леброн или Ирвинг,
Го одбрав Ирвинг вечерва и само што почнаа прави 2 фаули и игра само 5мин 1/4. Во меѓувреме Кливленд на +10. Изгледа како да е веќе промашен... Али има сеуште надеж, 3-4 тројки и 2-3 двојки да опали веќе ќе е на 20.
Матер ли му ебам Кевин Лав 15 става 1/4

Туку сега од нигде никаде, да ја дај Португалија Х, си имаат тие историја на киксање во вакви утакмици :чда:

Море нека добијат уште еден жолт португалциве уште тоа ми треба ме излажа квотата 1.55 за уште еден жолт ...

More mamata na Kemba [emoji35][emoji35]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom