Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Глуп играч Стакховски кој го гледал знае :confused:

Како фино лепо даваат голови Вардар и Киелце па па па,ама ја помеѓу конечно +,одбрав второ 28,5+.:toe: Ептен брзо играат,100 гола на празен гол имаа.:icon_mrgr:Нека продолжат така или ќе се уозбилат сега..:pistoldz:

Вардар ја играв во живо над 60.5 на голем влог. Каква лаганица, до 50минута е веќе погодена.

За вечер од играчиве Окафор 12.5+ Ембид 17.5-
The 76ers have already announced that Embiid will sit out the second half of their back-to-back set Saturday against the Hawks, but he's expected to return to action Monday against the Rockets. Look for Jahlil Okafor to pick up the start at center Saturday in Embiid's stead.
Џон Вол нема да игра вечерва а 90% и Бил нема да игра така да Морис 16.5 + е добра опција.[DOUBLEPOST=1478975973][/DOUBLEPOST]Австрија ајде бре еден гол дајте идиоти едни ..

Последно уредено:
Ајде бре Австрија 1 гол. :vrtioci:

Да изумре цел австриски фудбалски колектив до утре. ГРОБ ДА НЕМАТЕ КУРВИ ГНАСНИ, ЕДНО ЕБЕНО НЕРЕШЕНО МИ ТРЕБАШЕ. 6 утакмици Х , 5 погодени и уште Австрија ми требаше за 85.000 на 100 ден уплата. ГРОБ ДА НЕМАТЕ , ДА ВЕ ПЛАЧЕ ЦЕЛА НАЦИЈА !

Дајте нешто НБА за вечерва, играчи, хендикепи што и да е барем 2 коеф :)

Не е можно бе .. ја имам Италија 3+ второ тие 0-4 од прво и замрзна сега..

Мајами е лош бет ... без драгич се кој им е организатор на играта, плус Јута добро бранат во рекет така да втората опција Вајтсајд ќе е добро затворен .

Мајами е лош бет ... без драгич се кој им е организатор на играта, плус Јута добро бранат во рекет така да втората опција Вајтсајд ќе е добро затворен .
190.5 - 1.42 koef, ova go igram na miami

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom