Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, mozi nekoj sho ima iskustvo licno i vreme da mi objasni nekoj raboti...
Momentalno sum 95 kg a sakam da bidam 80, ama ne sakam da drzam dieta posebna tuku da jadam zdravo pametno i redovno da treniram.
Planot mi e da variram so hidratite za da ne go usporam metabolizmo so cudni dieti.
Ishrana mi se sostoi od 2 x 5 jajca 2 x 150-200 stek, tuna a od suplementi isolate, casein bca i tribulus momentalno, od utre ke si zemam i clenbuterol.
Pomos mi treba okolu variranjeto so hidratite, znaci visoko, sredno, nisko, bez hidrati i repeat da bidat hidrati od oriz kompir ama po kolku? za mojata tezina i mojata cel...
Detalno ako mozi nekoj da mi kazi kolku grama koj den hidrati pred gotvenje na hranata primer 100 g oriz, 80 hidrati bla bla. .. Fala mnogu.
Рачунај коса брзо ќе ти падне ако не ти паднала веќе. Исто пази на простатата за едно 15 години.а има ли врска тоа што многу мастурбирам што не можам да направам маса
мастурбирам редовно секој ден некогаш и по 5-6 пати на ден
да не ми паѓа тестостеронот па затоа не качувам на маса
некогаш и доста изморен се осеќам па и не можам добро да извежбам во теретана
во кој град ќе одиш и од која продавница ќе зимаш, ако имаат онлине да проверам може би бил заинтересиран.Во план ми е да скокнам до Бугарија да земам суплементи. Ако има некој некаква желба нека ми пише ПП.
има некоја минимална врска.Во секој случај дрвење на курот 5-6 пати на ден не препорачливо и треба да намалиш...Глеј намали на 1 на ден (гледај и после вежбање прави го тоа и види дали има врска со вежбањето во теретана)а има ли врска тоа што многу мастурбирам што не можам да направам маса
мастурбирам редовно секој ден некогаш и по 5-6 пати на ден
да не ми паѓа тестостеронот па затоа не качувам на маса
некогаш и доста изморен се осеќам па и не можам добро да извежбам во теретана
Има, телешки, јајца и растителни.Дали постојат протеини кои немаат ништо млечно во нив?
Ми забранија млеко пред извесно време и немам соодветна замена.
Не сум доволно упатен, знае некој?
Креатинот пиј го коа ќе станеш или пред да легнеш.Дечки зедов креатин и глутамин со таурин (во едно).
Па сеа не знам дали направив грешка што комбинирам таурин со креатин...![]()