Јас го хранев моето и мисла уште имам дома во замрзивач ама не е доволно добро балансирана, ко неухрането ми беше кучето , можам да проверам мислам имам уште 4 ако ги сакаш повели ке ти ги дадам бесплатно и така сакам да им ги дадам на уличниве кучиња во околинаваМе интересира дали некој го хранел кучето со barf храната шо ја продава Александар од Тетово и шо мислите ?
фала ти пошо сакав да пробам ,имам проблем со сувата храна,после одредено време секоја ја одјадува. го имам кучево веќе 8-9 месеци и уште се учам ,а има дигестивни проблеми пред еден месец беше оперирана имаше проблем со цревата па треба малце подобра храна да јаде навистина би ми дошле од помош било какви совети .Јас го хранев моето и мисла уште имам дома во замрзивач ама не е доволно добро балансирана, ко неухрането ми беше кучето , можам да проверам мислам имам уште 4 ако ги сакаш повели ке ти ги дадам бесплатно и така сакам да им ги дадам на уличниве кучиња во околинава
А баш имав големи очекувања ама нема доволно органи има само пилешко и зеленчук и овошје ништо друго и се ткажав
Moj sovet ti e dokolku bilo operirano da davas veterinarna linija na hrana soodvetna na tretmanot. Znam deka Royal i Farmina imaat izbor pa proveri.фала ти пошо сакав да пробам ,имам проблем со сувата храна,после одредено време секоја ја одјадува. го имам кучево веќе 8-9 месеци и уште се учам ,а има дигестивни проблеми пред еден месец беше оперирана имаше проблем со цревата па треба малце подобра храна да јаде навистина би ми дошле од помош било какви совети .
Ако ти е за возрасно куче имаш Naxos Performance е околу 160-170 денари кило и кај мене дава пристојни резултати на едното куче. Така што пробај со неа.Има ли некоја пристојна храна за 150-180 денари кило?
Фала, ми треба за да ја комбинирам со домашна храна, нема само тоа да јаде.Ако ти е за возрасно куче имаш Naxos Performance е околу 160-170 денари кило и кај мене дава пристојни резултати на едното куче. Така што пробај со неа.
Другa коja бeше во тој ценовен ранг е Trainer исто пристојна храна