- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Ма на филмот му фалеше само јо сои ту мадре сцена, жива катастрофа.Ovoj Elle go zborevte... tivok ama fucked up. Navidum lesen i onaka, a ustvari si tezi nekako. Soznam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма на филмот му фалеше само јо сои ту мадре сцена, жива катастрофа.Ovoj Elle go zborevte... tivok ama fucked up. Navidum lesen i onaka, a ustvari si tezi nekako. Soznam.
Ма на филмот му фалеше само јо сои ту мадре сцена, жива катастрофа.
Les Innocentes - го има. Мене ми беше многу добар. Франција имаа shortlist од 4-5 филма од кои се бираше кој да го испратат. Го испратија Elle. Ќе го има и на Синедејс, а се спомнува и како кандидат за Оскар и во други категории, според некои дури и за најдобар филм.Hahah, sto znam, perverzija od zaseda. Kaj mene profunkcionira. Iako me izgubija na sred malku.
Zavisi kako go gledas. I sto ocekuvas. Ve citam sea bas so Mylo, ne se soglasuvam, spored mene e ok.
Sea ke vidam drugiot koj go jadel radi ovoj dali go ima, za kalugerkite.
A dali e toj nominiran za oskar od stranskive za francija? Ili so e muabetot?
Inace oskarive pokratki ke bile godinava:
http://www.vanityfair.com/hollywood/2016/11/2017-oscars-will-be-short?mbid=social_facebook
Les Innocentes - го има. Мене ми беше многу добар. Франција имаа shortlist од 4-5 филма од кои се бираше кој да го испратат. Го испратија Elle. Ќе го има и на Синедејс, а се спомнува и како кандидат за Оскар и во други категории, според некои дури и за најдобар филм.
EDIT: Elle го немам гледано уште, немаше добар превод.

) истражуваат застарени случаеви на убиства и исчезнувања.

Види ја љубоморнаЛол дечки темата е за филмови, не за вие да правите пазар од неа. Има таму тема за форумски јубилеи пишете си, јас дојдов да видам Аронофски до кај е со Џенифер Лоренс, не да правам статистики за пишани мислења.![]()

Немој и од оваа тема да се откажиш.Лол дечки темата е за филмови, не за вие да правите пазар од неа. Има таму тема за форумски јубилеи пишете си, јас дојдов да видам Аронофски до кај е со Џенифер Лоренс, не да правам статистики за пишани мислења.![]()
Еј на онолку материјал толку да не си креативен и само ова да ти текне...Немој и од оваа тема да се откажиш.

Еј на онолку материјал толку да не си креативен и само ова да ти текне...![]()