Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Претпоставував.
Иснер во 4 гема на свој сервис 100% на прв и 7аса до сеа.[DOUBLEPOST=1478354051][/DOUBLEPOST]Го удира од кур на свој сервис, топчето нема шанса да го врати.
Во 5 гема на свој сервис 100 % освоени на прв сервис, 10 аса.

Последно уредено:
Пак со среќа да не ќе го погоди типот. . . Браво илз, немора толку контрирања у групава и негативности.

Едноставно одлична партија на Иснер. Не дека Чилич е толку подобар играч од Иснер ама му оди во меѓусебните дуели тоа сакав да го потенцирам иначе секоја чест за Иснер предобро одигра мада и Чилич, знаеме за каков лик станува збор.

Секоја чест , го синглираше или на лист го имаше?

Дабл го имам со кошарката Бешикташ во живо, ми губат со 5 почеток на последна четвртина

Иснер 3.25 вреди да се проба
hehe eve go ovoj pak samo spodeluva tuka tipov i od 10 tipa vakjfa 8, ne znam zasto go primame u temava namesto da se fali na slepo deka fakja bez spodeluvanje tipovi pred utakmici, ili namesto da zeme da se rasprava so site deka e bolji od site nas posto prati statistika on zel tipovi spodelvua..pa alo be, ima ili moderatori u forumov, sramota e da se dozvoluvaat vakvi faci u temava...

Џабе ми е кога Бешикташ легендите само 2поени за 5мин даваат и со 1.50 ке ме паднат

Еве го она што го зборам за тенисот, Чен предава на 0-6,0-5, значи бил повреден или уморен за да одигра уште еден гем, за да после саат-два игра во двојки и тоа го добива мечот со својот партнер, доказ дека тенисер може да предаде од што го боли кур да игра и никој да не се замара за тоаCwe0eavWEAA28HE.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom