O
Запримети ја одбраната на Реал Мадрид како се тргаат при првиот и третиот гол небаре против добермани играат,како се движат и како напаѓаат...посебно при вториот гол Навас како реагира...овие ако не се показатели за нареден натпревар не знам што се..Легија неможи на Послките отепани екипи да му дај гол ама овде на Реал му дава 3 гола и тоа онака без мака..само требаше уште малце да му се потргнат за да биди апла онакаМестени натпревари има ама местен натпревар никогаш нема да сетиш дека е наместен. Ќе си го наредат резултатот како што треба навреме, со "доминантна" игра и шанси како да е најневиниот натпревар откако постојат обложувалниците. И најјакото, никој нема ни да се посомнева дека е наместен.
Не знам Џони, не ја гледав, можеби е местена а можеби и ги потценија ептен па им се деси тоа што им се деси. Но мислењето ми останува. Сум имал прилика на два - три пати преку познаник да ми кажат местена утакмица и секогаш бил истиот шаблон. Мирно темпо, без никакви wow моменти на очигледни дефанзивни грешки, судиски сомителни одлуки или апла пресврти во 90-та плус. Резултатот си испаѓаше како што требаше до 50-60та минута. Ама баш ништо сумливо не се дешава на такви натпревари и на крај памет ќе ти падне дека е наместена. И обично, познат клуб кога мести, мести на резултат и во своја корист. Барем по италијанските екипи треба да знаеш како оди тоа.Запримети ја одбраната на Реал Мадрид како се тргаат при првиот и третиот гол небаре против добермани играат,како се движат и како напаѓаат...посебно при вториот гол Навас како реагира...овие ако не се показатели за нареден натпревар не знам што се..Легија неможи на Послките отепани екипи да му дај гол ама овде на Реал му дава 3 гола и тоа онака без мака..само требаше уште малце да му се потргнат за да биди апла онака
Со онаква одбрана 10 голмани да ставиш на гол нема клин шит.Акинфеев пак со clean sheet.![]()
Само се надоврзав на фактот што го постираше @Ilumious дека Акинфеев немал клин шит 100 години.Со онаква одбрана 10 голмани да ставиш на гол нема клин шит.
Играа лани со нас, џабе им еДур не играат со Јунајтед нема клин шит да извадат.
Sent from mTalk