Kija e listava so se krena fama?
Od mob sum nema linkovi u potpis.
Pastiraj da razgledam :p
Си имам направено јас листа на Letterboxd со сите филмови кои сакам да ги изгледам во 2016, околу кои се дигнала фама по филмски фестивали и кои ги сметаат како кандидати за Оскар во некои категории (секако, рани предвидувања, зашто пола уште не се ни излезени, а едно 5% сигурно ќе ги префрлат и за 2017). Има околу 300+ филмови за сега, ама пошто ја апдејтувам повремено, може да се зголеми бројот. Јас имам до сега изгледано 77 филма од нив.
И, не знам како, пред околу месец дена, од нигде-никаде, почнаа да ми стигаат лајкови за листата. Секој ден по минимум 5. Од почеток не ми беше чудно, ама почна да ми станува кога голем дел од тие кои лајкуваа, почнаа да ме следат. Еден дури и си ја клонирал целата листа и на неговиот профил - од таму е и скриншотот погоре. Чудно, ептен. Моментално листата има 201 лајк, ама постојано се зголемува бројот, сега на ден добивам по 10+ лајка.
Еве ја, за да ја лајкнеш и ти.
http://letterboxd.com/zlatikevichius/list/2016-watchlist/
202!
P.S.
@MyloXyloto прв од форумов забележа дека нешто не е во ред со мојата листа и лајковите, зашто тој има слична, ама со 99% помалку лајкови.