UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Тоа е тоа излегување од стадион на 0-1 во 78 минута, ти ебам селскиот тим. Никад нема да бидат нормална екипа кокошкиве.
Какви самобендисани будали. Ти се чини секоја сезона играат ЛШ и стигаат до крајна фаза па сеа потценување им е што губат 0-1 во 70 минута. Јасно е дека се во криза и немаат победа 5-6 кола, ама што очекуваа, да имаат 100% учинок? :facepalm:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Како успеаа Реал бе да извадат нерешено со Легија?:pos:..оваа ако не местена јас глата си ја сечам..едноставно не е можно Навас онака аматерски да реагира на головите а одбраната на Реал да си играат лабаво и да се тргаат при првиот и третиот гол..на што личи она бе?:pos:.

Оваа сезона искрено не ми делуваа местени натпреварите во ЛШ ама оваа со Легија 3-3 деифинитивно е сумлив натпревар..головите на Легија се некако чудни и нереални ако забележите како се движат играчите на Реал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Можиш мирно да спаваш :icon_lol:
Сега пред малце стигнав и одма таа утакмица ја проверив :pos:

Иначе @Донев во Манчестер не можеме да го видиме максимумот од Мата зошто беше „малтретиран“ на десно крило и кај Мојс и кај ЛВГ само за капитенот да игра ама и од таа позиција ни е најефикасен ако гледаме од колото откако го направи трансферот. Дури сега игра на 10 и одма има разлика во играта кога игра тој и кога игра капитенот.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Како успеаа Реал бе да извадат нерешено со Легија?:pos:..оваа ако не местена јас глата си ја сечам..едноставно не е можно Навас онака аматерски да реагира на головите а одбраната на Реал да си играат лабаво и да се тргаат при првиот и третиот гол..на што личи она бе?:pos:.

Оваа сезона искрено не ми делуваа местени натпреварите во ЛШ ама оваа со Легија 3-3 деифинитивно е сумлив натпревар..головите на Легија се некако чудни и нереални ако забележите како се движат играчите на Реал.
da da poslednava sansa za Real na 18:10 ne vleze v gol poso mestena bese, aman te be do koga so ovie muabeti ko Real da imat zagarantirano 1 mesto i ke mestat utakmici na pola od grupnava faza, sport e poslab protivnik, malo opustnaje sinkir prvpat se desavat vakvo nesto...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
.
На ништо не личи одбраната на Реал, тоа ти е слика и прилика на овосезонската одбрана, која додуша увек има по бар двајца повредени стартери.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.826
Поени од реакции
17.774
Едно време овој ни беше трансфер желба број еден за голманската позиција:busi::bravobe::jeeee:
И со нас го поврзваја во 2009/10 за врме на операцијата на Буфон ко понуди Сити тон пари за Буфон излегоја гласини дека ќе прифатиме и ќе го купиме русинов :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
@ElNinho Не заебавај брат, на шо личи првиот и третиот гол на Легија бе? Како Пелистер кога играа против Шкендија кога му се тргаа за голој да дадат. Запримети ја реакцијата на одбранбените на Реал како се движат при голојте и се ќе ти стани јасно . . . Страмота . . . Нема жива сила што ќе ме убеди дека не беше наредена, преочигледно е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Едно време овој ни беше трансфер желба број еден за голманската позиција:busi::bravobe::jeeee:
Акинфеев, Ван дер Вил, Кјаер, Мутињо, Велосо, Бастош, Луис Фабијано, сигурно заборавам некого а најново и Витсел - hall of fame листа на играчи откако сум на форумов што буквално во секој фан клуб биле трансфер желба бр. 1 одреден период :icon_mrgr:

C

Castiel

Гостин
Акинфеев, Ван дер Вил, Кјаер, Мутињо, Велосо, Бастош, Луис Фабијано, сигурно заборавам некого а најново и Витсел - hall of fame листа на играчи откако сум на форумов што буквално во секој фан клуб биле трансфер желба бр. 1 одреден период :icon_mrgr:
Витсел веќе направи трансфери во Милан и Интер каде што блескаше. Следна дестинација му е Јувентус. Единствен е.

Sent from my Ultra using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom