Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

R

red.devil

Гостин
То е Мурџо, доктор по мајндгејмс. Не научи и не научи со федерација не се игра ку*от. Од старт до сега една факинг 50-50 ситуација не е досудена во корист на Јунајтед и секоја можна прилика му судат контра.
Ама битно тој ги ремети со коментари после секоја утакмица, пропалица закочена во 19-ти век.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.984
Поени од реакции
23.185
Напреднавме само напред..Да ви ебам копилињата педерски..Мрш.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Па поголем транс да не сака, нека каже :))))))))))
Се гледа дека беше "пристрасен" за Барнли. Не ја глеав цела ама двојни стандарди си имаше секако , требаа и од Барнли да кркаат црвен. Ама затоа на таа уктамица ви чинеше.:D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Незнам зашто толку сте изненадени од резултатов, искрено очекував вакво нешто. Енивеј, кешарицата и правец шпанија нека си го пазарат гризман уште сега, а во повратен правец ибрахимович и решен проблем.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.642
Поени од реакции
6.469
Mу ебам се живо на Клатенбург, од авион се гледаше дека ќе дадат гол, мораше да пресече мочкото.

И не заебавајте за Мурињо. Мурињо е крив што 10+ 100% шанси пропуштивме, 2-3 стативи. Мурињо е крив што Ибра не може да погоди топка на 2 метри од гол и што Барнли се бранеа во неколку наврати со по 5-6 играчи на линија + голман.

Да не излезе дека го бранам, во никој случај не го оправдувам внесувањето на Фелаини во игра и тоа што Ибра е недопирлив а не заслужува за сега но не бива за се и тој да е крив.

Одлична игра имавме до црвениот картон. Течна игра, комбинации во средината напади по боковите особено по левиот, десетици 100% шанси до црвениот картон, уште неколку по истиот.
Погба ја изигра можеби најдобрата партија откако е кај нас. Исто и Мата одличен.

И да ти се плукнам во клупата кога нема кој да влезе да направи разлика во играта, да даде гол. Руни и Депај не се разлика дефинитивно. За Фелаини не сакам ни да коментирам.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Линград игра пред играч кој лани во Бундес лига дал 20 гола и 30 асистенции, се да ви ебам. Колку сум нервозен не е можно. Што пак оправдувања? Голманот, или не знам кој? Не бре браќа неспособни сте, колку се само слаби Барнли, очајни!!!!! Засрамете се сите до еден.

Рохо дебилот 2 пати кога се гради акција за гол шутира од 40 метри!!!????? Каде се наоѓаш бе дебилчино една, каде се наоѓаш? МРШ!!!!!

Член од
13 март 2015
Мислења
210
Поени од реакции
138
Мурињо крив, хахаха. Идете гледајте бадминтон.

Ова е најдобра утакмица на Јунајтед на Олд Трафорд откако пратам фудбал. Само хејтерите ќе речат поинаку. Никогаш не сме изиграле подобра утакмица, какво ниво, каков интезитет 90 минути, али џабе. Онај го магепса голот. Ја сум задоволен од тоа што го видов.

A

apidrone

Гостин
Мурињо крив, хахаха. Идете гледајте бадминтон.

Ова е најдобра утакмица на Јунајтед на Олд Трафорд откако пратам фудбал. Само хејтерите ќе речат поинаку. Никогаш не сме изиграле подобра утакмица, какво ниво, каков интезитет 90 минути, али џабе. Онај го магепса голот. Ја сум задоволен од тоа што го видов.
Не сте интересни со сарказмов веќе.

Член од
13 март 2015
Мислења
210
Поени од реакции
138
Не сте интересни со сарказмов веќе.
Ајде наброј ми една утакмица, еве не мора по последниве 10 туку во последниве 5 години која била подобра од оваа? Не зборувам за резултат, туку за игра, створени шанси, шутеви, интезитет, ма се. Освен резултат.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И пенал да имаше ќе промашеа, те таква ни беше играта денес..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
ЗАДОВОЛНИ БИЛЕ ОД ИГРАТА ПРОТИВ СТОУК, ЗАДОВОЛНИ БИЛЕ И ДЕНЕС :ojeaa::ojeaa::ojeaa: КОЛКУ СТЕ НЕПИСМЕНИ СТРАШНО НЕШТО !!!!!! ШТО ИМАМЕ ОД ЗАДОВОЛСТВОТО ЗНАЕТЕ? НИШТО. ПАК НЕМА НИ ЛШ ДА ИГРАМЕ, НЕ ЗА ПОВЕЌЕ ДА ЗБОРИМЕ.

Член од
13 март 2015
Мислења
210
Поени од реакции
138
За вас само Ван Гал.[DOUBLEPOST=1477760098][/DOUBLEPOST]
Што е ова бе, македонска фудбалска репрезентација па ќе се задоволуваме со шанси, со шутеви, со добра игра? Македонија изигра стопати подобро против многу појак противник, па изгуби на крај. А она што се брои во фудбалот се головите и освоените бодови, се останато е само статистика. Башка Манчестер против факинг Барнли играше, и тоа дома. Ако вас добра игра и 0:0 против екипи од долниот дел од табелата ве ложат, нека ви е на чест.
Зошто во недостаток на аргументи ми ги спинуваш моите постови ?

Каде прочита дека мене ме "ложи" 0-0 против Барнли? Јас реков дека сум задоволен од тоа што го видов во играта, онолку шанси не створивме во претходната цела сезона, а еднаш ќе се сврти, мора да се сврти, секогаш си доаѓа на своето ...

A

apidrone

Гостин
Ајде наброј ми една утакмица, еве не мора по последниве 10 туку во последниве 5 години која била подобра од оваа? Не зборувам за резултат, туку за игра, створени шанси, шутеви, интезитет, ма се. Освен резултат.
Што е ова бе, македонска фудбалска репрезентација па ќе се задоволуваме со шанси, со шутеви, со добра игра? Македонија изигра стопати подобро против многу појак противник, па изгуби на крај. А она што се брои во фудбалот се головите и освоените бодови, се останато е само статистика. Башка Манчестер против факинг Барнли играше, и тоа дома. Ако вас добра игра и 0:0 против екипи од долниот дел од табелата ве ложат, нека ви е на чест.

A

apidrone

Гостин
За вас само Ван Гал.[DOUBLEPOST=1477760098][/DOUBLEPOST]

Зошто во недостаток на аргументи ми ги спинуваш моите постови ?

Каде прочита дека мене ме "ложи" 0-0 против Барнли? Јас реков дека сум задоволен од тоа што го видов во играта, онолку шанси не створивме во претходната цела сезона, а еднаш ќе се сврти, мора да се сврти, секогаш си доаѓа на своето ...
Во последните 7 утакмици Јунајтед има 1 (ЕДНА) победа. Ајде ќе чекаме до Нова година на наредната, може ќе тргне.

И како може да не гледате кривица во Мурињо, не ми е јасно. Што тоа толку ве импресионираше од играта денес? Што тоа он смени од претходните утакмици, конкретно што беше поразлично од Стоук? Исто, све е исто, све се чека на некој индивидуален потег, тимска игра 0. Никаква противигра на противникот немаат. Кажав и после поразот од Челзи, не само појаките, веќе и послабите екипи знаат како да извлечат бодови против Јунајтед. Шанси и посед веќе не се рачунаат, се бараат голови и победи. А како до нив кога сите знаат како ќе изигра Мурињо. Ако треба бункер ќе играат ама гол не пуштаат. Редно време е да си преземе одговорност.

Шанси имале против Барнли, боже мили.

Kajgana Shop

На врв Bottom