НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
17-44 auuu to e toj kobe 2006 shut

So robertson i sabonis vo prva pettorka nemaat ni nekoi opcii. . Mora da sutira westbrook

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Уште го прогонува Коби,сирото дете, сигурно ко мал мајка му му викала седе мирен ќе ти го викнам чичко Коби, ебати комплексите.[DOUBLEPOST=1477736657][/DOUBLEPOST]Уствари кој комплекси, уште не бил роден, навива за Клиперс:tapp::facepalm:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Уште го прогонува Коби,сирото дете, сигурно ко мал мајка му му викала седе мирен ќе ти го викнам чичко Коби, ебати комплексите.[DOUBLEPOST=1477736657][/DOUBLEPOST]Уствари кој комплекси, уште не бил роден, навива за Клиперс:tapp::facepalm:
Gleam vo site temi komentirash za mene

Brat nebiten si ko mkhitariyan :kafence:

Член од
13 октомври 2014
Мислења
1.094
Поени од реакции
367
И со монструозните бројки на Рас, ОКЦ едвај до победа...е тоа е најболното

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Зарем стварно очекувате нешто од ОКЦ годинава ?! Се знаеше дека вака ке биде, one-man show со привремени добри партии на Оладипо/Адамс. Расел ке руши рекорди сезонава, но очајни ке бидат ко тим, според мене може ни во плеј-оф нема да влезат.

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Поомаловажуван тим што стартувал 2:0 никогаш немало :)

Не знам стварно што очекувате. НБА е ова. Секој натпревар е тежок за победување, тоа што тесно со пресврт ги победуваа Филаделфија и Фенкс на никаков начин не значи дека Оклахома ќе бидат послаби од очекувањата. Победи си се победи.

Мене и натаму ми изгледа дека ќе бидат тим со 45 победи и ќе си влезат во плејоф. Немаат капацитет за повеќе но ова е далеку од лош резултат.

G

garthok

Гостин
Јој 44 шутеви Коби 2.0 meh... ако продолжи вака себично го фрлам од омилени (n)

G

garthok

Гостин
А со кого да игра кутриот сам што ќе направи ќе направи...
Нема врска тоа, како прво лошо делува статистички, пример Каваи со 44 шутеви против Кингси ќе имаше ~100 поени, лошо е да форсираш, не само баскет, сè у животот..

Член од
13 октомври 2014
Мислења
1.094
Поени од реакции
367
Колку по организирано, по уиграно и по страшно изгледаат Кливленд сезонава...Еве 3та утакмица ги глеам веќе и многу поубаво изгледаат него лани

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
И лани на почетокот се мачеа и со Дурент во составот,така да оладете малце...Влегуваме во плеј оф сигурно :) (Освен нормално ако не се задеси некоја поголема повреда/суспензија или трејд :) )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom