Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
09f2fe9cfe4681456fdf6109e7e0ee65.jpg

Prvo pa musko,loso e sto go izbrisav McCollum na ovoj tiket,a sto e najtragicno na 100den gi imav sive 4ti i + Lillard,Kawhai,Porzingis,Mello ..i go stornirav tiketot da pustam fudbal na golovi ..
5456c9c8227d39f0ddfa2af1ed40a5d8.jpg

Boogie za 24min 24 poena,samo eden obid za 3poena,steta ..
Iako vcera 7/8 moi tipovi vlegoa,onie koi gi imav u plan,sepak Cousins,mi bese eden od podobrite tipovi,isto gi imav u plan PG +,Bogdanovic + ,Russel +,Westbrook + ..
Za vecer bi gi igral Shroeder +,Griffin +,Paul -,Gay -,slaba ponuda,pa mozebi i veke gi slalile koef ..il mozda ke se kombinira nesto .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Знаев... ама го изиграв на тикет со Стромсгосет 1 Хауард 15.5- Хорфорд 14.5+ и Баги 25.5+ (сите го играат - Казнс денес дека е б2б утакмица ама мислам дека ќе распали вечерва) плус Геј иде на мечап против најдобриот дефанзивец Каваи па има повеќе шутеви за Баги.

Буги бе Буги! :D

Иначе Чикаго ми стој за солиден 1. Бек ту бек утакмица е за Бостон. 2,05 квота

Затоа само во копачка рано уплаќање дур не сменале граница или не паднале коефициент .. иначе во СЛ навечер даваат некои големи граници вчера касно отидов во 10:01 и не можев да уплатам влезе тикетот лесно .

Грифин + 19.5 , ке ги моча вечер
Лилард - 26.5 , меч ап со најдобриот дефанзивен плеј после џеф тиг , нема многу муабет тука , моја прогноза од 15 до 20 максимум да даде
Гортат - 13.5 , мрсниот Пољак на мегдан со Супермен , измотивиран до јаја , исто и тука нема многу мрдање, очекувам лесно да ги даде

Го изгубив ливчето со играчите, дефинитивно треба да одмарам од кладилница. :pos::pos::pos:

АЈ да си одам на поправен хахах тргна возот наречен Ленгфорд а јас минус го имам хахах тој 6 уште во 7 минута..поо неписмени овие од ЦСКА 2 пати фаул во напад му направија бе не е можно ова ..
Веќе на 11 ебати слепецот а најмногу ме нервира што не игра одбрана кретенот па не прави лични .

Последно уредено:
Po moznost nekoj da staj slika od ponuda igraci Nba od Sportlife ?

Po moznost nekoj da staj slika od ponuda igraci Nba od Sportlife ?

Имаш среќа, ми се случи да ми се отворени додатокот и фотошопот истовремено :D.
Untitled-1.jpg[DOUBLEPOST=1477589755][/DOUBLEPOST]

Ајде Кино Колом погоди уште една тројка да не ти ебам све.Цел натпревар игра слепецот. 6 фаули над него,ама само еднаш шутираше слободни.

[DOUBLEPOST=1477593645][/DOUBLEPOST]Кога не сака,не сака!! Го извади на три минути пред крај,а пред тоа само 20 секунди беше на клупа.:tapp: 36 и пол минути изигра.

Пред да излезе,промаши двојче ама не беше нешто најнај позицијата.Остана на 12 поени,а за бељата промаши слободно.Шутира како снајпер слободни,ама ете пусти малер го натера да промаши. Од 10,5 во допуна,12,5 ми ја куцаше.:вонзем:

Затоа Кит Ленгфорд наплати све му ебам,35 поени!!Тринаесет фаули му имаат направено.

А Колом 7 пати фаулиран и само еднаш шутираше слободни ццццц. Прво полувреме положување промаши.:pos::tapp:

Последно уредено:
Кино Колом влезе
Лангфорд влезе
Чилич влезе
Уште Стромгодсет и Ханга , а листот сеуште неможам да го најдам. :facepalm::facepalm:

Кај може да се следат индивидуални поени за Евролига?

П.С Ханга брату, одиме на доминација!!!!

Кај може да се следат индивидуални поени за Евролига?

П.С Ханга брату, одиме на доминација!!!!

http://www.euroleague.net/

Значи спортлајф да играв,ќе фатев.:) Е ова ти е баксуз.:tapp:

За пола кош влезе у спортлајф. Ај ти барем паднат си , ако влезе Ханга ќе си апнам од гзот. Црна дупка имам у меморијата шо се дешаваше по патот од кладилницата до дома , жив го нема листот. За 300 уплата ми носеше 3700.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Вавринка ако не победи, дома, све да му ебе цел форум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom