Game of Thrones

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Баш не сакав да читам ништо кога го прочитав ова денес, ги напуштив групите на фб на ГОТ и ме спојлна објава на фб од македонска страна.
Мислиш дека има некоја разлика помеѓу рандом копиле што трча да објави спојлер по тие групите и уредник на македонска страница?

Ироничен си или? Оној десно само е подлабочински компјутерски обработен, контурите се поизразени, овој лево е како уметничка слика.
Апсолутно се согласувам со него. Десниот од шеста сезона изгледа посташно, како дирекно изваден од хорор филм. Според тоа како Мартин ги опишува, треба да имаат некоја мистериозна убавина. Јас си замислувам некое чувство помеѓу oddly satisfying и трипофобија. Левиот многу повеќе ми се вклопува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислиш дека има некоја разлика помеѓу рандом копиле што трча да објави спојлер по тие групите и уредник на македонска страница?

Апсолутно се согласувам со него. Десниот од шеста сезона изгледа посташно, како дирекно изваден од хорор филм. Според тоа како Мартин ги опишува, треба да имаат некоја мистериозна убавина. Јас си замислувам некое чувство помеѓу oddly satisfying и трипофобија. Левиот многу повеќе ми се вклопува.
Да ама не е до актерот колку што е до смената на графиката.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
за Дарио и Берик многу подобри се вторите ама за НК дефинитивно првиот..
Берик вториот ти е бољи од Берик првиот кој буквално имаше помалку од секунда screen time?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Берик вториот ти е бољи од Берик првиот кој буквално имаше помалку од секунда screen time?
затоа ми е бољи вториот.. :D

после разговорот и борбата со Сандор мислам дека не може да има подобар Берик.. ти не ли се согласуваш? бтв гласот на Берик ми е најкул од сите ликови во серијата..

Aye, she might be.. but it's me you'll fight.

ете го заборавив и Грегор од сменетите актери, значи четири се до сега од поглавните плус Томен.. најнегативно нешто ми е менувањето во серијата..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не и стои ваков slut style :D на Мејси, многу посимпатична ќе е да си го фура неосвоивиот бунтовен филм, да биде нешто налик Пинк од ѕвездиве.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Маскирана е во bedslave од Јункај за Ноќта на вештерките бе.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Познати се и режисерите. :)
Episode 1: Jeremy Podeswa
Episode 2: Mark Mylod
Episode 3: Mark Mylod
Episode 4: Matt Shakman
Episode 5: Matt Shakman
Episode 6: Alan Taylor
Episode 7: Jeremy Podeswa

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Интерсно е дека многу актери заедно вчера се појавија на мечот Севиља - Барселона. Верувам дека знаете дека во Севиља се снима Дорн, не сум сигурен можеби и нешто друго од оваа сезона.

http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a134173-Deneris-gledala-Mesija.html

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Почнав со гледање на серијава и ептен ми се допаѓа, незнам како не сум ја фатил на времето... Освен што е многу лесно предвидлива нема друга замерка.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Почнав со гледање на серијава и ептен ми се допаѓа, незнам како не сум ја фатил на времето... Освен што е многу лесно предвидлива нема друга замерка.

Серијава може да ти биде лесно предвидлива, само и само ако си Џорџ Мартин лично.
А мислам дека не си.

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Серијава може да ти биде лесно предвидлива, само и само ако си Џорџ Мартин лично и персонално.

Pardon me my grace. Мислев лесно предвилива во поглед на постарите сеозни поради фактот што интернетов е преполн со споилери, и од прилика знам што се дешава 1-5 сеозна...

Kajgana Shop

На врв Bottom