Не сум од Скопје али искрено не вервам дека ќе најш било каде кај нас такви работи, порачај си од али преполно е шо ми ти душа сакат.Има ли негде во Скопјево да се продаваат нараквици,брошеви такви работи од серијава?
Има по книжари нешто од GoT merchandise. Академска Книга, Икона, Бункер.Има ли негде во Скопјево да се продаваат нараквици,брошеви такви работи од серијава?
Ме боли кур кој ќе владее.Abe na Kalisito i bilo rodenden deneska #hehe seuste se somnevate koj ke vladee so seven kingdoms?
пази се оти многу големи споилери испаднаа деновивеОвој пат за разлика од лани кога ја чекав новата сезона не читам спојлери, фотографии од снимања, шпекулации било какво вести поврзани со дејствијата во новата сезона, мислам дека многу повеќе ќе уживам во серијата наредниот јуни кога нема пола содржина да ми биде позната.
Делува како некој да си смислил (логичен) плот, врз основа на достапните информации за присуството на одредени глумци на одредени сетови/локации.Cel plot za 7ma sezona, epizoda po epizoda leaknato...
Баш не сакав да читам ништо кога го прочитав ова денес, ги напуштив групите на фб на ГОТ и ме спојлна објава на фб од македонска страна.Cel plot za 7ma sezona, epizoda po epizoda leaknato...
Ироничен си или? Оној десно само е подлабочински компјутерски обработен, контурите се поизразени, овој лево е како уметничка слика.никогаш нема да им простам што го сменија НК
![]()
на што личи ова десноооаааааа
за Дарио и Берик многу подобри се вторите ама за НК дефинитивно првиот..