Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Собраа што собраа досега, нема да има догодина.

Можеше барем еден од номиниранте актери да земе за споредна улога, Лина Хиди пред сите.

Има ли негде во Скопјево да се продаваат нараквици,брошеви такви работи од серијава?

Има ли негде во Скопјево да се продаваат нараквици,брошеви такви работи од серијава?
Не сум од Скопје али искрено не вервам дека ќе најш било каде кај нас такви работи, порачај си од али преполно е шо ми ти душа сакат.

Си седам ронам солзи и го точкам

14424717_1123834891002855_2830971320053501739_o.jpg

Abe na Kalisito i bilo rodenden deneska #hehe seuste se somnevate koj ke vladee so seven kingdoms?

Abe na Kalisito i bilo rodenden deneska #hehe seuste se somnevate koj ke vladee so seven kingdoms?
Ме боли кур кој ќе владее.
Ја Станис само го признавам. Сите други за мене се узрупатори.

Овој пат за разлика од лани кога ја чекав новата сезона не читам спојлери, фотографии од снимања, шпекулации било какво вести поврзани со дејствијата во новата сезона, мислам дека многу повеќе ќе уживам во серијата наредниот јуни кога нема пола содржина да ми биде позната.

Овој пат за разлика од лани кога ја чекав новата сезона не читам спојлери, фотографии од снимања, шпекулации било какво вести поврзани со дејствијата во новата сезона, мислам дека многу повеќе ќе уживам во серијата наредниот јуни кога нема пола содржина да ми биде позната.
пази се оти многу големи споилери испаднаа деновиве

Cel plot za 7ma sezona, epizoda po epizoda leaknato...
Делува како некој да си смислил (логичен) плот, врз основа на достапните информации за присуството на одредени глумци на одредени сетови/локации.
Али толку е lame целата прича, што можда стварно станува збор за leak-нат плот.

Cel plot za 7ma sezona, epizoda po epizoda leaknato...
Баш не сакав да читам ништо кога го прочитав ова денес, ги напуштив групите на фб на ГОТ и ме спојлна објава на фб од македонска страна.

никогаш нема да им простам што го сменија НК

CIcK2c6PqEvVgFdxbJMjHUdTOXGuPsfpZNuasQ90Ysg.jpg

на што личи ова десноооаааааа

за Дарио и Берик многу подобри се вторите ама за НК дефинитивно првиот..
Ироничен си или? Оној десно само е подлабочински компјутерски обработен, контурите се поизразени, овој лево е како уметничка слика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom