Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511
Знаев цело време дека се е монтирано. Не ми се веруваше дека има криминал во власта ама ете со монтирани снимки ме натераа да се посомневам во оваа власт што не прави криминал. Парите политичарите ги направија со макотрпно штедење . ФАЛА ТИ ПУТИНЕ ШТО НЕ ОСВЕСТИ И НИ ЈА ПОВРАТИ ВЕРБАТА ВО ВМРОО.

S

silmarillion

Гостин
Ме фаќа срам што имам ист пасош со овој ретардов Тони Науновски. Кое олицетворение на се што е лошо у државава тоа е страшно нешто. И физички и ментално.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.686
ПУТИН ЗА ЛЕПЕНИТЕ И КРЕИРАНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ:

“Како што кажав на почетокот – од нив може да се очекува се! Имајќи во предвид дека шпионираат во глобални рамки – имаат информации, но тие информации исто така ја отвораат можноста и за ‘компилирање’ на овие информации. Можете да компилирате полу-вистини, можете да компилирате четврт-вистини, можете да ја разредите вистината со цел да манипулирате со јавното мислење во секоја земја“ – изјави претседателот на Руската Федерација Владимир Путин.

од 4:30 минута

И дa е тaкa декa Америкa ги шпиoнирaлa, a не е, кaкo тoa менувa декa oд плaжa у грчкa ги терaa дa глaсaaт aмнестијa, мoнтирaнoтo психoпaтскo смеење кoгa уривaa Кoсмoс? Кoј менувaше дупoви гупoви ?

Ами дoгooвaрaњетo зa Мaртин Нешкoвски ? Кoјa сликa дa јa пуштaт нa кaнaл5? Ами криминaлите нa бaте сaше сo oпремaтa? Ами Бети шo збoрелa нa мoб зa тендери?
Кaј бaш неa јa нaјдoјa упм :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А бидува ли на пример да бидне договор - да иде во затвор тој што слушал/дал потпис да се слуша, кој и да е, колку што е казната нели ама од друга страна да си лежат и овие што ги чувме пред година дена негде и зошто не? :icon_lol:

S

silmarillion

Гостин
Не не не не, тек сега глеам ја дека најјаката фаца - баба сера од Хард Рок и куп други дискотеки е ударна игла на ФБ за ВМРО ај ај ај : ))))) Многу многу ми се допаѓа како се развиваат настаните дури се мислам да дадам глас за ВМРО на 11ти да дадам свој допринос во неизбежното пропаѓање на скапанава држава.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.867
Поени од реакции
17.105
бивши осуденик Ламбе вика природно припаѓаме на опцијата на ДПМНЕ, боље нешто неможеше да каже :))
што има тука чудно, сдсм ги пикна в затвор и Ламбе и Војо и уште некој...а дпмне никој, Тупурко се извлече, Буч исто... дури и обични криминалци со помош на адвокат Вуиќ и негои судии ескивираат... па имаше на ТВ, сам Вуиќ се фалеше...

S

silmarillion

Гостин
што има тука чудно, сдсм ги пикна в затвор и Ламбе и Војо и уште некој...а дпмне никој, Тупурко се извлече, Буч исто... дури и обични криминалци со помош на адвокат Вуиќ и негои судии ескивираат... па имаше на ТВ, сам Вуиќ се фалеше...
Што треба да ти одговорам на ова не разбирам? СДС пикнал во затвор криминалец или не бил криминалец? Ако бил што ти е коментарот не разбирам, ако не бил каде бевте патриоти да застанете на браникот на спрдачење со правната држава да ја покажете долгата рака? ВМРО никој не уапсил? Љубе Велија Кежаровски dislike this. Не озбилно што ти е муабетот?

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Па јас го постирав истото видео пред два дена ама овие тешки флеки во мозокот на форумџиите и никако да сфатат. А бе што да ви кажам дали да плачам или да се смеам.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Да бе да, свативме дека разговорите се сечени, лепени и монтирани. Фала ви. :facepalm:

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.920
Поени од реакции
37.000
Најсмешно е што политичариве од дпмне индиректно си признаваат дека се автентични разговорите исто и еден купотреба закоравени груевисти, а пак тука има убедени дека биле монтирани, сечени и лепени :вонзем:

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.686
Ме фаќа срам што имам ист пасош со овој ретардов Тони Науновски. Кое олицетворение на се што е лошо у државава тоа е страшно нешто. И физички и ментално.
"Извештaјoт нa Прибе е невистинит, нетoчен и пишувaн вo кooрдинaцијa сo членoви нa СДСМ, сoрoсoиди и oние шaрени ревoлуциoнери":icon_lol:
25-10-2016
Чoвече oнaквa реченицa дa изгoвoрaм ќе пукнaм oд смеa :pos:

38:30
https://youtu.be/8jB1h4XpiTo

Последно уредено:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
треба да слезат од власт ако не се во состојба правда да истераат во државата

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
-Гледате што се случува кога класичен натуршчик ви станува главен политички фактор во државата. Тогаш го добивате Саше Политико во обвинителска ролја. И тоа личи на оние гротескни сцени од филмовите на Фелини каде што тој на еден фин италијански начин ја исмева реалноста во италијанската провинција. Во нашиот случај станува збор за класичен провинцијализам (како духовна, а не географска димензија од типот Скопје-остатокот од Македонија) и политички примитивизам во вршење на функцијата.

Јас повеќе пати сум кажал дека станува збор за одлично разработен систем кога избрани маргиналци преку ноќ ги промовирате во моќни играчи. И тоа после личи како на онаа сцена кога на Љубе Бошковски на стрелиштето во Маврово му дадоа да пука од пушкомитралез. Тие играчи потоа психолошки се форматираат дека се најсилни, најдобри, најмоќни и од Господ пратени да ја спасат Македонија.

Еден црпнат од Струмица, друга од Гевгелија, трет од некое друго место во Македонија. И кога тие луѓе ќе ги донесете до психолошка екстаза, дека ништо во државата не може да функционира без нив, тие тогаш стануваат наши локални копии на Kралот на сонцето или Луј 16 и затоа не гледаат ништо лошо во паролата „Државата – тоа сум јас“. Затоа едно евро оди за државата, а едно за Вицето. Затоа вработувањето на внукот не е непотизам бидејќи не е непотизам ако роднина си вработуваш во семејна фирма, а СЈО е токму тоа, семејна фирма на Јанева. http://netpress.com.mk/eftov-klucot-za-makedonija-e-kaj-graganite-ne-kaj-katica-janeva/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom