- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Правам. Сакам само да знам дали според тебе Иванов е глупав?А што има врска тој со Катица. Плус, тој е избран на избори... Катица е иманувана. Правиш ли разлика?
Правам. Сакам само да знам дали според тебе Иванов е глупав?А што има врска тој со Катица. Плус, тој е избран на избори... Катица е иманувана. Правиш ли разлика?
Ме интересира, дали сметаш дека е непотизам началникот на УБК да биде братучед на премиерот?А што има врска тој со Катица. Плус, тој е избран на избори... Катица е иманувана. Правиш ли разлика?
Донекаде да.. ама од други причини.Правам. Сакам само да знам дали според тебе Иванов е глупав?
Тоа си е веќе прашање на избор. Јас лично сум презадоволен како изгледаат јавните настапи на Катица и Заев. Плус во комбинација со разноразни Мукиевци, Чауши и слични идиоти. Се што ВМРО се трудеше да и залепи на СДСМ, овие сами го презентираа. И горди се на тоа.Ако Гвујо и Гордето се персонификациите на еден просечен вмровец, побргу би се персонифицирал со Катица.
Те прашав нешто, што се криеш како глушец каналски?Донекаде да.. ама од други причини.
Се сеќаваш кој беше официјалниот став на ДПМНЕ кога Грујо го постави Мијалков за директор УБК? Мијалков не бил враотен затоа што е прв братучед на премиерот туку дека бил "докажан" eксперт во областа набезбедноста.Па се гледа што зборува, како зборува. А ако е точен просекот од 6,24 кој се појави... тоа е „крај“. Внукот го вработила и тврди дека не е непотизам. Па и најстручен да е „фнукот“ не треба да го вработи за „лице“ да покаже. Уште тврди не е непотизам.
„Интервјуто“ на МТВ е исто јасен показател.
Види, не само за неа, јасно е кога некој ќе прозбори, колку му е „акалот“. Може на прв момент ќе те залаже, па подоцна ќе го дооцениш. Оваа ниту тоа не го има.
До некаде да а? Не до некаде туку до секаде.[DOUBLEPOST=1477412654][/DOUBLEPOST]Донекаде да.. ама од други причини.
За мене прави разлика, тоа што таков претседател избран е жално и трагично, а таа каква таква именувана е. Ти правиш разлика?[DOUBLEPOST=1477413087][/DOUBLEPOST]А што има врска тој со Катица. Плус, тој е избран на избори... Катица е иманувана. Правиш ли разлика?
ЈО работи неселективно?што е проблемот СЈО што работи селективно ??
Телма е во служба на зајко и сдсм?кој разговори, кој будалаштини...
почнаа соросоидните медиуми а и зајко да ги чепкаат и бизнисмените, ама пази сега , најкриминалниот , тој од МПТ бил добар,бидејќи Телма е во служба на зајко и сдсм...
[/quote]Телма е во служба на зајко и сдсм? И да е во злужба барем држат некои е ниво на професионалност, не са како Сител, Канал5, Алфа, МТВ и други.
Што треба и Телма да почне да биде во служба на ДПМНЕ?
Телма е единствена национална телевизија која не е по контрола на Грујо и тоа нека се случи да да си фатиме рака да си честитаме за глупста.
приправник со плата 500 евраИмаш ли некаква идеја што е приправник?
Човек што има 2 грама мозок не му е тешко да ја воочи разликата.Телма е прчварница на тајкунот од Оилко кој го ограби МПТ и акционерите.....
Единствено НИВО кое го имаат е што место турски серии имаат американски крими филмови и серии...
Кај нас НЕМА објективен и неутрален медиум, не само во однос на политички партии.. едноставно и да нема политички партии медиумите ќе бидат во служба на спонзор, било сорос или сличен или тој што нарачува рекламирање...
Незнам дали се поважни 500 000 000 евра или 500 евра...500 евра
Да е единствен пријавен и и квалификуван нема да го вработам ако можат да го поврзат роднински со мене, незнам што не е јасно.
Во ваква деликатна работа ( каква што е моментот со СЈО ) , кого ќе земеш за соработник - некој твој близок во кого имаш максимална доверба, или некој рандом, што прв пат ко гледаш, на оглас ?
Го држам мојот став, дека сме премногу “поштени“ за ваква прљава игра.Извини али начинот на кој сум воспитан и образуван не ми дава таа страна да ја гледам општо како опција.
ај се што надроби ама отече со ова, па тој плац на водно што сега е сопственост на Орка всушност е платен прескапо, поскапо од остров во Грција... од друга страна тајкуните на сдсм на времето келепур си добиваа општествени куќи и плацеви, а и ех кошаркарот купуваше за смешни пари на ВодноГо држам мојот став, дека сме премногу “поштени“ за ваква прљава игра.
Едниве го газат законот кај стигнат, не почитуваат судски налог за влез на обвинител, бркаат друг обвинител, приведуваат трет обвинител, нивни судии не дозволуваат притвор кога има законска основа и за повторување на дело и за влијание на сведоци, не закажуваат судење во законски рок, уништуваат докази, прават притисок врз сведоци.....- другиве мислат дека не е ФЕР - (што) ситен непотизам ?!
Непотизам бе , збориме за соработник на обвинител , и тоа во држава каде братучет на премиер е директор на УБК, друг братучет директор во Царина, кумот е министер за финансии, кум на братучедот е директор во телекомуникации со контрола на опрема за прислушкување, школски на премиерот е министер, кум од прв брак е директор на фирма од Белизе што купува плацеви на пола Водно.....
Вондредна ситуација бара вондредни мерки !
Не можеш да се тепаш во улична тепачка со школски боксерски правила. Или ако си премногу воспитан и образуван така, тогаш да не се чудиш кога ќе го јадеш стапот....
Греота да не му веруваш на премиерот, он сам викаше дека го земал “џабалак“па тој плац на водно што сега е сопственост на Орка всушност е платен прескапо, поскапо од остров во Грција... о