Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
14695477_10153889710611720_6846356920846052266_n.jpg

Ќе беше попаметно Санти и Алексис да ги седнеше на клупа и на нивно место да играат Елнени и Лукас.

Ќе беше попаметно Санти и Алексис да ги седнеше на клупа и на нивно место да играат Елнени и Лукас.
Па ја пре би да фатиме прво место во група него тоа, а имаме реални шанси сезонава освен ако не не' истртат ПСЖ дома пошто у гости извадивме жива глава благодарение на Кавани.

Па ја пре би да фатиме прво место во група него тоа, а имаме реални шанси сезонава освен ако не не' истртат ПСЖ дома пошто у гости извадивме жива глава благодарение на Кавани.
Со Лудогорец играме, треба и со младинци да ги тепаме...
Ја би ги одморил Тео, Белерин и еден од стоперите, ипак играме со факинг Лудогорец и тоа дома...

Со Лудогорец играме, треба и со младинци да ги тепаме...
Ја би ги одморил Тео, Белерин и еден од стоперите, ипак играме со факинг Лудогорец и тоа дома...
И со Динамо Загреб игравме па ја ебавме. Нека заводат до полувреме, па ќе ги смени Венгер кај 50-60та.

Дадејте некој кристал чист стрим.....

И со Динамо Загреб игравме па ја ебавме. Нека заводат до полувреме, па ќе ги смени Венгер кај 50-60та.
Споредбата дури и со Динамо пак не е соодветна.
Динамо е поквалитетен состав од Лудогорец.

@Bojan Van Buuren Проследи го Окслејд како си кулира кога станува збор за помаѓање во одбрана.
Санчез трча гони да ја поврати топката овој си тапка... цц

Не правете споредби со Санчез, надвор од планетава е тој. Покомплетен играч одамна немало

П.С. Еве за тие кои им сецка преносот, не е стакло сликата, ама па не сецка воопшто бар кај мене: https://www.facebook.com/ArsenalMkd/posts/1134347526600376

Венгер да им каже да ја уклучат одбраната у второ полувреме, веќе втор натпревар по ред забушават.
Ми падна стримот, Казорла повреди ли се, што бидна ?

Последно уредено:
Казорла да не се повреди?Он ли беше тој на клупа што му ја преврзуваа ногата?ФАК!!!!

@Bojan Van Buuren Проследи го Окслејд како си кулира кога станува збор за помаѓање во одбрана.
Санчез трча гони да ја поврати топката овој си тапка... цц
Не јa глеaм утaкмицaтa зoштo не ми се бaрa стрим,вaљдa си у прaвo зa Oкс,вaљдa не збoриш зa инaт :icon_mrgr:
Амa ипaк не те сфaќaм шo ти е пoентaтa,јa нигде не рекoв декa Oкс е сoвршен туку декa не е зa прoдaвaње.
Oд oвa шo глеaм нa резултaти oн имa гoл и aсистенцијa,штo е oкеј.
Пaк ќе кaжaм,не знaм кaкo игрa зoштo не јa глеaм и зaтoa не нaвлaгaм у детaли,aмa учинoкoв у oднoс нa резултaтoв ми е oкеј.

Рутински, одлилчни голови и акции вечерва. На Озил тој шутот кога ја удира прво топката во земја некаков заштитен знак му е изгледа.

Добро е што и Бугарите играат опуштено, знаат дека за нив успех е и учество во ЛШ и не се копачи, не играат бункер.

Партали, поизи здравје, Месутчо хетрикче, добро комбинираа со Лукас (y)(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom