Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Интересен играч овој Лукас, за минутите што ги добива добра статистика има на голови/асистенции. Озил решил сезонава голгетер да станува а не асистент, повеќе голови од асистенции има сезонава.

Одамна немаме некој тим тепано со над четири голови, убаво било.

Дечки да знаете пуштени се поединечните карти за Лудогорец - Арсенал, можете да си купите на Eventim и се доста поефтини од тие што ги нудат на купикартизасе. Пишав и во facebook групата али некој од админите ми го избришал(којзнае зашто).
Поздрав

Koscielny on Wenger: “If I’m with the France team, with Arsenal, it’s because of him. He’s the one who brought me here. He’s the one who had the balls to buy me from Lorient when I was a nobody."

Вакви изјави ретко читам, ако остане со ваков став би ја завршил кариерата кај нас(освен ако веќе не ни треба).

Па и да не ни треба, треба да го чуваме до крај. Ваков дефанзивец сме немале одамна.

Уште еднаш-Arsène's success can not be measured in terms of trophies only, it basically can't.
Нека му е среќен роденденот и уште многу години да ни е менаџер!
Утре пичките од играчи да изгинат на терен за него.
article-2610046-1D3948B800000578-751_634x382.jpg

Денес Арсенал би требало да си тепа така? Повредени суспендирани нешто? (битни играчи)

Денес Арсенал би требало да си тепа така? Повредени суспендирани нешто? (битни играчи)
Повредени има, за тепање ќе тепа.Од составот што доминираше последниве натпревари само Казорла е повреден, Џака суспендиран, ама на Џака е тотално во најмала рака покриена позиција со Елнени и Кок. Другиве веќе долго време се повредени.

Kajgana Shop

Back
На врв