Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.974
Поени од реакции
41.360
До кога нема да му зборите на Мурињо за играва? Дај не гледате фудбал од вчера сигурно...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
На седмо сме hehehe. Да расчистиме, Депај не е флоп, Фирмино е?
Пола поен имате повеќе од нас. Не знам што се уфилмавте толку, мислиш Суарез ви се вратил во тимот. Фирмино е ништо посебно, а Ливерпул денеска беше мизерен исто така, оти не направи буквално ништо. :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Па еве. Челси и Арсенал искочија отворено да се надигруваат со пул. Колку поени собраа?
Овој Јунајтед ти изгледа како шампионска екипа со ваква игра?
Утре ќе излезат на бод против Челси, па на бод против Тотнем, па на бод против Арсенал, па на бод против Евертон...итн.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Чемпионс не го дрви, кажи им на сите тука шо праев со женска ти пред ти да бидеш со неа.

Стај ја сликата да видат сите, ако не ја ќе ја стаам, знам дека уште си ја чува она.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Што ми е убаво кога во нервоза го серете „ѓуптинот“ што го сакавте у тим и оној со тетоважите што не го бива, за разлика од новиот Роналдо :D

Додади на тоа, босите Џан и Хендерсон што не ги бива, плус неконстатниот Кутињо и секогаш повредениот Стариџ.

Бреј :D
Да беше уште Малкомот активен, ќе пишеше место мене дека ова ви е кикс со мал клуб. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Чемпионс не го дрви, кажи им на сите тука шо праев со женска ти пред ти да бидеш со неа.

Стај ја сликата да видат сите, ако не ја ќе ја стаам, знам дека уште си ја чува она.

W

wicked_1

Гостин
Кога искочија составите, а и самите измени во мечот викаа дека Клоп иде да тепа, а Мурињо да не изгуби. Мурињо си ја оствари својата цел, Клоп не. Кој мислел дека Мурињо ке искочи да се надигрува, очигледно не го следел Јунајтед на Ферги, или пак Мурињо на гости. Мислам дека само првиот Челси на Мурињо беше различен кога се работеше за гостински утакмици. Нека ме исправи @wicked_1 ако грешам.
Дури и на копачките екипи 2005/6та како Бирмингем, Болтон Евертон итн. Мурињо се повлекуваше, глупи тресења имаше во ЛШ коа губеше бодови заради повлекување од почеток или на 1-1 а играше со убиствен напад, ама прејаката одбрана му дозволуваше да експериментира.

Мурињо си е стратег, секогаш си има посебен гејмплан и ретко се надигрува со замени или ротации. Проблемот кај него е што ако не му успее стратегијата, не ја менува се до крајот. XD

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Овој Јунајтед ти изгледа како шампионска екипа со ваква игра?
Утре ќе излезат на бод против Челси, па на бод против Тотнем, па на бод против Арсенал, па на бод против Евертон...итн.
Манчестер игра премногу топло ладно за да биде шампион. Ама самоубиство би било да искочиш со бавниот Фелаини и да се обидеш да се надигруваш против екипа која е подобра форма, па уште и на гостински терен. Мурињо изигра ист меч со Челси на Олд Трафорд кога игравме 1-1.

R

red.devil

Гостин
Што ми е убаво кога во нервоза го серете „ѓуптинот“ што го сакавте у тим и оној со тетоважите што не го бива, за разлика од новиот Роналдо :D

Додади на тоа, босите Џан и Хендерсон што не ги бива, плус неконстатниот Кутињо и секогаш повредениот Стариџ.

Бреј :D
Неконстантен е Кутињо бе Пејо. Не се обратнопропорционални со Јунајтед па по дефиниција ако клубов ми е мизерен, Кутињо да е класа играч.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
сакале вие да признаете или не Мурињо е маестро кога сака да игра на резултат... потсетете се само какво реми извади на Олд Трафорд со Порто во 2004, па и реваншот во Барса со Интер 2010 чинам беше... исто така ваљда нема заборавено како е да се игра против Клоп на негов терен (полуфиналето во ЛШ коа Дортмунд го прегази Реал на Вестфален).. шо се однесува до утакмицава сите па и јас очекуваа дека Ливерпул ќе притисне во почетните минути ќе проба да даде гол ама се деси сосема спротивното, Манчестер во првите 25 минути не му дозволи на Ливерпул да излезе од неговата половина... штом не успеа Ливерпул да даде гол во прво полувреме бев 100% сигурен дека нема да успее да даде гол второ.. единствена грешка на Мурињо е то шо планираше игра на контри со Ибра, а не со Рашфорд кој е ем помлад ем побрз... исто така планираше игра со многу центар шутеви (затоа играше Јанг)... коа веќе виде дека ниту еден од овие планови не му оди, требаше да го повлече Ибра и да го стави Лингард на негово место, а рашфорд да игра најистурен... како и да е еден бод е повеќе од ниту еден :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
За кој кур Bailly e Баји?[DOUBLEPOST=1476746547][/DOUBLEPOST]
Па еве. Челси и Арсенал искочија отворено да се надигруваат со пул. Колку поени собраа?
Ние игравме со 10 играчи на тој натпревар, не се важи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom