- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.974
- Поени од реакции
- 41.360
До кога нема да му зборите на Мурињо за играва? Дај не гледате фудбал од вчера сигурно...
Пола поен имате повеќе од нас. Не знам што се уфилмавте толку, мислиш Суарез ви се вратил во тимот. Фирмино е ништо посебно, а Ливерпул денеска беше мизерен исто така, оти не направи буквално ништо.На седмо сме hehehe. Да расчистиме, Депај не е флоп, Фирмино е?
Овој Јунајтед ти изгледа како шампионска екипа со ваква игра?Па еве. Челси и Арсенал искочија отворено да се надигруваат со пул. Колку поени собраа?
Да беше уште Малкомот активен, ќе пишеше место мене дека ова ви е кикс со мал клуб.Што ми е убаво кога во нервоза го серете „ѓуптинот“ што го сакавте у тим и оној со тетоважите што не го бива, за разлика од новиот Роналдо![]()
Додади на тоа, босите Џан и Хендерсон што не ги бива, плус неконстатниот Кутињо и секогаш повредениот Стариџ.
Бреј![]()
Чемпионс не го дрви, кажи им на сите тука шо праев со женска ти пред ти да бидеш со неа.
Стај ја сликата да видат сите, ако не ја ќе ја стаам, знам дека уште си ја чува она.
Дури и на копачките екипи 2005/6та како Бирмингем, Болтон Евертон итн. Мурињо се повлекуваше, глупи тресења имаше во ЛШ коа губеше бодови заради повлекување од почеток или на 1-1 а играше со убиствен напад, ама прејаката одбрана му дозволуваше да експериментира.Кога искочија составите, а и самите измени во мечот викаа дека Клоп иде да тепа, а Мурињо да не изгуби. Мурињо си ја оствари својата цел, Клоп не. Кој мислел дека Мурињо ке искочи да се надигрува, очигледно не го следел Јунајтед на Ферги, или пак Мурињо на гости. Мислам дека само првиот Челси на Мурињо беше различен кога се работеше за гостински утакмици. Нека ме исправи @wicked_1 ако грешам.
Манчестер игра премногу топло ладно за да биде шампион. Ама самоубиство би било да искочиш со бавниот Фелаини и да се обидеш да се надигруваш против екипа која е подобра форма, па уште и на гостински терен. Мурињо изигра ист меч со Челси на Олд Трафорд кога игравме 1-1.Овој Јунајтед ти изгледа како шампионска екипа со ваква игра?
Утре ќе излезат на бод против Челси, па на бод против Тотнем, па на бод против Арсенал, па на бод против Евертон...итн.
Неконстантен е Кутињо бе Пејо. Не се обратнопропорционални со Јунајтед па по дефиниција ако клубов ми е мизерен, Кутињо да е класа играч.Што ми е убаво кога во нервоза го серете „ѓуптинот“ што го сакавте у тим и оној со тетоважите што не го бива, за разлика од новиот Роналдо
Додади на тоа, босите Џан и Хендерсон што не ги бива, плус неконстатниот Кутињо и секогаш повредениот Стариџ.
Бреј![]()
Ние игравме со 10 играчи на тој натпревар, не се важи.Па еве. Челси и Арсенал искочија отворено да се надигруваат со пул. Колку поени собраа?