Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Боро горе искоментира дека му е ќејф за ремито бе Фрос, исто и Видук на претходната страна iли можеби тие се саркастично напишани, па не се важат? :D
па нормално кога гледаат дека се напалија против Мурињо :D Види што пишале у фан клуб.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па тактички Мурињо излезе како победник против Клоп. Со самиот факт што топката ја препушти на противникот, Ливерпул автоматски имаше повисок посед, но реални да бидеме Ливепрул не направи ништо поконкретно освен случајниот обид на Џан во тек на цел меч. Тактички целосно изолирани и Кутињо, Фирмино, Мане и Стариџ. Ние чекавме добра контра и да го казниме тоа. Фалеше Марсиал да сме и понезгодни во контрите, но што е тука е пошто ни следува тежок распоред.

И претходно сме имале вакви пристапи на Енфилд, дури и во ера на САФ со далеку понеквалитетен Ливерпул од овој во моментов и сме играле на контри. Памтат добро ливерпулциве колку мечеви со 1 шут на гол сме ги решавале против нив баш на Енфилд, така да не ме изненадува пристапот на Мурињо во моментов. А и впрочем не е нешто ново пристапов на Мурињо барем за тие што ја пратат неговата кариера во ПЛ поготово.

Како и да е, според тактичка првична замисла на мечот Мурињо си замина по тоа што дојде, а Клоп не го реализира тоа што го планираше.

И дај не судите, прерано е за прогнози. Бодовната дистанца од првиот до седмиот е само 5 поени, а е 8мо коло што значи дека сезонава ќе е уште позабегана.
Од една страна во право си дека по тоа што дојде Мурџо, со тоа и си замина ама па не можеш да кажеш дека ако поставиш 9 души позади топка во 95% од утакмица за да извадиш нерешено и го добиеш тоа си го надмудрил менаџерот од спротивен табор, ваљда, што знам.

O

ob1

Гостин
Навистина не гледам каде ти гледаш дека сме задоволни со ремиво. Најди ми постови каде го има тоа, ако прошараш по темиве и во наш фан клуб има постови каде што велиме дека ова е мизерно и напоменуваме дека и да одеше на реми - требаше поинаку да изгледа составот, а дека можеше и да се нападне па и гол да се даде ако ставеше поагилен напаѓач како 9 (Рашфорд). Но ајде, гледате само тоа што ви одговара. Ние само ви пишуваме зошто разбираме дека Мурињо дојде по бод. Таков си е ликот, јбг, Мурињо е тоа, на вас требаше да ви е јасно дека иде по бод штом става тројца во средина од кои едниот е Фелаини.[DOUBLEPOST=1476742044][/DOUBLEPOST]

Ова ако е задоволство, тогаш треба да се редефинира зборот. ;) Клик на некој од постовите, ќе најдеш и други, да не цитирам се, да го заглавам форумов.
Еве :D
Кога ги читам коментариве, уште подобро станува ова реми.
Истово сакав да го кажав. До сеа се нервирав, ама се поќејф ми прави ремиво. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Боро горе искоментира дека му е ќејф за ремито бе Фрос, исто и Видук на претходната страна iли можеби тие се саркастично напишани, па не се важат? :D
hmm :D
Мурињо пичко скапана, кур да јадеш, се да ти ебам!

Се исплаши од Мане ѓуптинот и од Фирмино индијанецот, ти ебам идиотот глуп. Мрш.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Томи, бем ти размислувањето. Ги издоминиравме на домашен терен, дојдоа по бод, си отидоа со бод, со еден шут во рамки на гол и викаш дека си задоволен од резултатот?
Е добро де, ние 3 имавме. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Што ми е убаво кога во нервоза го серете „ѓуптинот“ што го сакавте у тим и оној со тетоважите што не го бива, за разлика од новиот Роналдо :D

Додади на тоа, босите Џан и Хендерсон што не ги бива, плус неконстатниот Кутињо и секогаш повредениот Стариџ.

Бреј :D

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Јунајтед игра како Вест Бром и сите го креваат во звезди Мурињо како тактички генијалец, е ај сега. o_O

Не ми се допаѓа играта на Јунајтед воопшто, како сите тренери после Фергусон исти ебан шаблон да користат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Што ми е убаво кога во нервоза го серете „ѓуптинот“ што го сакавте у тим и оној со тетоважите што не го бива, за разлика од новиот Роналдо :D

Додади на тоа, босите Џан и Хендерсон што не ги бива, плус неконстатниот Кутињо и секогаш повредениот Стариџ.

Бреј :D
Ни едниот, ни другиот сум ги сакал. :P Кутињо е стварно неконстантен, а Џан ми е интересен играч. Има потенцијал да биде подобар од Хендерсон. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Кога искочија составите, а и самите измени во мечот викаа дека Клоп иде да тепа, а Мурињо да не изгуби. Мурињо си ја оствари својата цел, Клоп не. Кој мислел дека Мурињо ке искочи да се надигрува, очигледно не го следел Јунајтед на Ферги, или пак Мурињо на гости. Мислам дека само првиот Челси на Мурињо беше различен кога се работеше за гостински утакмици. Нека ме исправи @wicked_1 ако грешам.

Јунајтед игра како Вест Бром и сите го креваат во звезди Мурињо како тактички генијалец, е ај сега. o_O

Не ми се допаѓа играта на Јунајтед воопшто, како сите тренери после Фергусон исти ебан шаблон да користат.
Па еве. Челси и Арсенал искочија отворено да се надигруваат со пул. Колку поени собраа?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Ццц како ме заеба еј, да си ебеш векот. Од кога се врати од Америка, друг човек си. :D
Не те заебав, озбилно прашувам.. Мислев на прво место на шутеви во рамки на голот. :P:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom