Ќе му го истури мозокот Гвардиола на 26-ти а може и од Челзи да го сркне 3 дена предходно, нека паламуди сега. Мака ми е само шо да изгубеше вечерва ќе беше тресу ми се колена следниве 10 денаНека не паламуди Мурџо и нека дрмне еден шампањ од мене за „заслужениот“ бод. Следна сезона кога ќе дојде, ако ја дочека, со 9 200 милионски штопери нека излезе![]()
Памтиш што се деси последниот пат кога вие требаше да извадите 0-0 а решивте да напаѓате? Па до ден денес постирате дека најпаметно ќе беше 0-0 тогаш да чувате со бункерАко е нормално и достоинствено трофеен тим со историја и сите салтанати да игра на 0-0 и да се случува она во 90+ како провинциски клуб, и уште да биде брането и одобрувано. Дно дна.
Истово сакав да го кажав. До сеа се нервирав, ама се поќејф ми прави ремиво.Кога ги читам коментариве, уште подобро станува ова реми.
ДоскочицаваПамтиш што се деси последниот пат кога вие требаше да извадите 0-0 и решивте да напаѓате?Ама ок, бидете тим со историја, трофеи све тоа кисс <3
Не знам кај гледате дека браниме ние, сите викаме дека требаше поофанзивно да тргне ама стилот на Мурињо е тој, без разлика дали е Порто, дали е Реал Мадрид. Пак ќе кажам, вие сте нервозни оти мислевте ќе се прошетате утакмицава, како да го потценивте Ман Утд.
Навистина не гледам каде ти гледаш дека сме задоволни со ремиво. Најди ми постови каде го има тоа, ако прошараш по темиве и во наш фан клуб има постови каде што велиме дека ова е мизерно и напоменуваме дека и да одеше на реми - требаше поинаку да изгледа составот, а дека можеше и да се нападне па и гол да се даде ако ставеше поагилен напаѓач како 9 (Рашфорд). Но ајде, гледате само тоа што ви одговара. Ние само ви пишуваме зошто разбираме дека Мурињо дојде по бод. Таков си е ликот, јбг, Мурињо е тоа, на вас требаше да ви е јасно дека иде по бод штом става тројца во средина од кои едниот е Фелаини.[DOUBLEPOST=1476742044][/DOUBLEPOST]Доскочицава
Разликата е што вие задоволни со бодов, и сосема нормално гледате на ремиво со алиби муабетот "Тоа е Мурињо брат'' став, а 120 милионски играч игра сам против тројца на средина додека другите направиле кинески ѕид пред сопствениот гол. Релативизирање на неуспех (тактички или резултатски) е нормално посебно тука, ама ова...
Јa мислaм и Крoс и Мoдриќ дa ги имaме у тим зaеднo сo Пoгбa пaк нa ништo немa дa личиме.
Срaмoтa е oвa, a Ерерa тaквa oдбивнa фaцa имa...200фaули нaпрaи, не знaм кaкo пoрaнo не дoби жoлт пa дa гo видaм дaли ќе се бунеше. Пa и мен oф д меч гo oдбрaле...нa oвaa утaкмицa требa пaрите дa им ги врaтaт нa гледaчите, a не мен oф д меч дa бирaaт.
Шaнси требa дa сoздaвa не дa мaвтa сo рaце нaoкoлу
Акo oвoј тим фaти тoп 4 ќе се прекрстaм у Беји...
Две недели дa чекaш фудбaл и oвa дa гo дoбиеш....трaгедијa...
Не ве разбирам, како да искочиме против тим кој реално е во многу подобра форма од нас, и секој кикс на средина на терен е потенцијален гол? Мурињо ги уби на тактички план. Е сега, у офанзива сме лоши, Погба прима пас, Ибра не се ни труди да трча напред. Му намести и зицер, али јебига.
Моментот кога умрените Чан и Хендерсон го молат умрениот Јанг да излезе од игра, а овој па време држи !!!??? АЛоооо умрен не е ова Астон Вила, место да пробат да изиграт да нападнат машки, да победиме, да дојдеме на 3 бода од прво место, тие 0-0 играат.
Мурињо ме разочара денес.
Ептен безвеза полувреме. Погба кога ќе прими топка нема на кој да подаде и прави очајни пасови према Ибра или оди напред со глава низ зид и губи топка. Мора да влезе Мата да размрда малце, им треба помош на двајцата.
Само Ерера, Баји и Валенсија во дефанзива, другово 0, не од 1-5.