Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па, ВМРО ДПМНЕ ако нема странски интервенции, има сериозна предност... А кој прислушувал јас не знам. Ти претпоставуваш кој прислушувал или знаеш „од извори блиски на Вардар“? Шпекулирање е... Од друга страна, не верувам дека сами себе се прислушувале и притоа се и сешто да разговарале. А од друга страна, па никој од опозицијата не е прислушуван.. барем ништо нема во јавноста, сем 2-3 бенигни снимки, колку „за атер“... Чудно е тоа. Сомнеж за крадење јас сум кажал дека секогаш имам кај политичарите. Ама, дали и колку се изнесени пари, не шпекулирам. Ти.. претпоставуваш или пак имаш информации од „извори блиски на некоја река“ дека е тоа така. Не можам тоа да го тврдам, оти немам „блиски извори“.
1000 вработувања странска компанија инвестира во МК,
500 вработувања,странска компанија отвара погони во МК
2500 вработувања странска компанија отвара фабрика во Остилци.........

Па мајка му стара покрај толку странски инвестиции и вработувања во завод за вработување требаше да има дефицит па да увезуваме работна сила а не младите да бегаат како вампири од ден од Македонија[DOUBLEPOST=1476574126][/DOUBLEPOST]
Па ти треба благодарен да им си, а не да бегаш за Германија. :pos:
Благодарен да бидам за корумпираноста на плавите и црвените криминалци?
Не бегам од овде туку одам каде што никој не го интересира и се замара со политика

Последно уредено:
А на некорумпираната сдс помеѓу 93-98 на некорумпиран судија го имам подмитено да го чува делото во фјока додека не застари за да не лежам затвор.

Само господ е сведок колку вакви случаи има
Да, тоа однесување на СДСМ во 90-тите им дава легитимност на ДПМНЕ и тие истото да го прават.:facepalm:[DOUBLEPOST=1476574955][/DOUBLEPOST]
1000 вработувања странска компанија инвестира во МК,
500 вработувања,странска компанија отвара погони во МК
2500 вработувања странска компанија отвара фабрика во Остилци.........

Па мајка му стара покрај толку странски инвестиции и вработувања во завод за вработување требаше да има дефицит па да увезуваме работна сила а не младите да бегаат како вампири од ден од Македонија[DOUBLEPOST=1476574126][/DOUBLEPOST]
Благодарен да бидам за корумпираноста на плавите и црвените криминалци?
Не бегам од овде туку одам каде што никој не го интересира и се замара со политика
Полека, полека почнува паметот да ти иде, недежен си. ;)

Да, тоа однесување на СДСМ во 90-тите им дава легитимност на ДПМНЕ и тие истото да го прават.:facepalm:[DOUBLEPOST=1476574955][/DOUBLEPOST]
Полека, полека почнува паметот да ти иде, недежен си. ;)
toa odnesuvanje na sdsm vo 90ti im sozdava gorcliv vkus na neopredelenite koi sto nekjat da glasaat za mvro.

Да не се лажеме дека и ние не сме криви што имаме вакви политичари, како и да е не е тоа темата.

Барем сега изборот е едноставен за оние што го подржуваат СЈО бидејќи едните сакаат да го нема.

Додека другиве држави просперираат, ние сеуште сме во 90тите и нема абер од таму да излезиме.
Нас ни е потребен нов кадар на политичари кои нема да бидат корумпирани како сегашниве, да се надеваме дека СЈО ќе успее да ги затвори тие што направиле огромни прекршоци.

Види мајката, народот бил судијата. Како што ќе каже народот така е, ако народот те избере значи имаш право да крадеш и убиваш. Браво бе.
Експремиерот вика, некој друг сакал да предизвика меѓуетнички конфликт, хм, па можеби оној кој го нарача нападот во Куманово. Тој ќе да е.
Народот верувал, народот ќе дал пресуда, бидејќи судии немаме. Што ќе ни се судови и судии и адвокати? Народот суди. Народот, народот, народот. :)
Земал еден стар напред на чело прееска, со плакат на кој пишуваше нашиот столб и иднина, така нешто, и слика од Мијалков. Баш иднина им е.

Заборавив да прашам. Колку пати годинава кажа Грујо дека одиме на избори? Чудно, овојпат не спомнуваше бетони, изгледа му се потроши бетонот.

Последно уредено:
Pa ti ako ne si doznal toa kazuva za tvojot intelektualen, praven kapacitet i zdravo-razumno razmisluvanje. Sakal nejkel Sjo ke gi smesti vo zatvor kriminalcite a mnogu od niv ima vo JO. Zakonot i Ustavot ke bidat oslobodeni od kandzite na kriminalcite.
Законот мора да се почитува во секој поглед. Моја должност не е да следам, да истражувам и процесирам криминал. Немам ниту можности за тоа, како ни ти. Ти шпекулираш.. а тоа може да е точно, а може и да не е. Или делумно.[DOUBLEPOST=1476631066][/DOUBLEPOST]
so novite izmeni na zakonot, kaznivo e ako znaes za zlostor a ne prijavis
od domashno nasilstvo do korupcija i kradenje izbori.
kako za dobar poznavac na ustavot, bas si noob za osnovni zakoni vo mkd.
ti Gjorgji si kriminalec. so samiot fakt deka ne prijavi vo policija,napravi prekrsok na zakonite na R.M.
vaka li go branis ustavot?
Прво, пишуваш аматерски. Јас не сум знаел за криминал, ниту сега знам, така да немало што да пријавувам. А ако ти мислиш дека сум криминалец, веднаш да ме пријавиш, бидејќи ако не пријавиш криминалец и ти правиш кривично дело. Уште утре... Инаку сам ќе се заплеткаш во кршење на законот. А пред се, посочи ми каде го кршам уставот.[DOUBLEPOST=1476631199][/DOUBLEPOST]
А наслов на темава имаш прочитано?
И?

Последно уредено:
Види мајката, народот бил судијата. Како што ќе каже народот така е, ако народот те избере значи имаш право да крадеш и убиваш. Браво бе.
Експремиерот вика, некој друг сакал да предизвика меѓуетнички конфликт, хм, па можеби оној кој го нарача нападот во Куманово. Тој ќе да е.
Народот верувал, народот ќе дал пресуда, бидејќи судии немаме. Што ќе ни се судови и судии и адвокати? Народот суди. Народот, народот, народот. :)
Земал еден стар напред на чело прееска, со плакат на кој пишуваше нашиот столб и иднина, така нешто, и слика од Мијалков. Баш иднина им е.

Заборавив да прашам. Колку пати годинава кажа Грујо дека одиме на избори? Чудно, овојпат не спомнуваше бетони, изгледа му се потроши бетонот.
Најверојатно на пристрасното сјо му снемало
токмак.jpg па нема со што да го кршат бетонот.

Не ги подржувам овие криминалци, ама институција како Сјо треба да се затвори. Година дена работат луѓево а никој не притворија.
а огромни пари се трошат на месечно ниво.
Или нека има легитимитет, или нека се затвори.

Не ги подржувам овие криминалци, ама институција како Сјо треба да се затвори. Година дена работат луѓево а никој не притворија.
СЈО не е тоа што притвора, судот им ги одбива сите предлози за притвор само за да се заштити фамилијата, судот е клуч во работата на СЈО.

СЈО не е тоа што притвора, судот им ги одбива сите предлози за притвор само за да се заштити фамилијата, судот е клуч во работата на СЈО.

Не е баш така и не оди тоа така

Sent from my iPhone using Tapatalk

Како мислиш "нека има легитимитет" ? Да биде формирана едногласно во собрание? Да има подршка од народот? Да си ја врши работата во рамка на договореното?

Не е баш така и не оди тоа така

Sent from my iPhone using Tapatalk
Објасни како е де, баш да видиме. Лесно е да кажеш дека не е така и ајт лапај си.
Треба Катица да земе лисици да им става или како?

Законот мора да се почитува во секој поглед. Моја должност не е да следам, да истражувам и процесирам криминал. Немам ниту можности за тоа, како ни ти. Ти шпекулираш.. а тоа може да е точно, а може и да не е. Или делумно.[DOUBLEPOST=1476631066][/DOUBLEPOST]
Прво, пишуваш аматерски. Јас не сум знаел за криминал, ниту сега знам, така да немало што да пријавувам. А ако ти мислиш дека сум криминалец, веднаш да ме пријавиш, бидејќи ако не пријавиш криминалец и ти правиш кривично дело. Уште утре... Инаку сам ќе се заплеткаш во кршење на законот. А пред се, посочи ми каде го кршам уставот.[DOUBLEPOST=1476631199][/DOUBLEPOST]
И?
pogolem amater od tebe nema
se pletkas kaj sto ne ti e mesto za ustavnost
a osnovni zakoni ne poznavas i gi krsis
kriminalec se najde da go brani ustavot. kaj otide svetov

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom