Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
1000 вработувања странска компанија инвестира во МК,Па, ВМРО ДПМНЕ ако нема странски интервенции, има сериозна предност... А кој прислушувал јас не знам. Ти претпоставуваш кој прислушувал или знаеш „од извори блиски на Вардар“? Шпекулирање е... Од друга страна, не верувам дека сами себе се прислушувале и притоа се и сешто да разговарале. А од друга страна, па никој од опозицијата не е прислушуван.. барем ништо нема во јавноста, сем 2-3 бенигни снимки, колку „за атер“... Чудно е тоа. Сомнеж за крадење јас сум кажал дека секогаш имам кај политичарите. Ама, дали и колку се изнесени пари, не шпекулирам. Ти.. претпоставуваш или пак имаш информации од „извори блиски на некоја река“ дека е тоа така. Не можам тоа да го тврдам, оти немам „блиски извори“.
500 вработувања,странска компанија отвара погони во МК
2500 вработувања странска компанија отвара фабрика во Остилци.........
Па мајка му стара покрај толку странски инвестиции и вработувања во завод за вработување требаше да има дефицит па да увезуваме работна сила а не младите да бегаат како вампири од ден од Македонија[DOUBLEPOST=1476574126][/DOUBLEPOST]
Благодарен да бидам за корумпираноста на плавите и црвените криминалци?Па ти треба благодарен да им си, а не да бегаш за Германија.![]()
Не бегам од овде туку одам каде што никој не го интересира и се замара со политика
Последно уредено: