- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.171
jas imam veke karticka od neteler mozam li da ja koristam , istekuva 2017 mart mesec
Можеш да ја користиш, и јас ја имам картичката и уште е активна без проблем...jas imam veke karticka od neteler mozam li da ja koristam , istekuva 2017 mart mesec
preeska naracav od e-bay so Net+ kartickava,nemase problemМожеш да ја користиш, и јас ја имам картичката и уште е активна без проблем...
Проблемот ќе биде само кога ќе ни истече.. е тогаш ќе му ја мислиме
Инаку по некои форуми мислам дека и од Србија и Босна имаше дечки шо се пожалија дека не можело веќе да се нарачува Нет+ картичките кај нив...
На здравје бричење тогашеве што ми пишаа од нетелер :
Thank you for contacting us.
Be kindly advised that due to recent changes in our company policy, a decision has been taken and our customers residing outside the European union wouldn't be able to apply for virtual or plastic Net+ cards anymore.
If you still have active cards in our system though, you can use them until they expire.
You can check our homepage for more updates on the topic.
Thank you for your understanding.
Thank you for choosing NETELLER!
очигледно не свати шо кажав.. реков дека порачување нови Нет+ картички нема да може.. а не дека со тековните не може да се купуваpreeska naracav od e-bay so Net+ kartickava,nemase problem
Исто како и сите други. Само со една "мала" разлика, Грујо-данокот од 10 посто од добивката.Како функционира на Грујо кладилницата на нет?
Вчера ставив и немаше никаков проблемДечки сте се обиделе да ставите пари на Нетелер деновиве од дебитна картичка. Мене нешто ме зеза денес ? Кај мене ке е проблемот или Нетелер почна да не прима пари ?
Од НЛБ тутунска ти е картичката ?Вчера ставив и немаше никаков проблем