Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во државава сите се горе долу ист квалитет, два имам сменето во 6 години, еве го и вториот што го зедов од кај претседателот почна да се кине на дупките каде што го закачувам нон стоп.Каиш кожен со тока квалитетен, кај да барам и која цена би бил?
Пробај сам и осети на твоја кожа.Дечки, имам едно прашање и ми треба совет.
Не сум профи вежбач, си го држам телото фит и дефинирано. Теретана секој втор ден. Си го напраив како правило да ми е.
Има денови кога со работа сум ангажиран повеќе и после работа најчесто после таков турбо ден сум многу уморен, како без енергија (пазете, не е мрза) кога не ми се прави ништо освен што ми се одмара/лежи. Е некогаш се дешава баш после таков ден да треба да одам во теретана.
Моето прашање е - дали и кога сум изморен, недоволно сум наспан и слично не треба ни под разно да го избегнувам денот кога треба да се вежба?
Пробај сам и осети на твоја кожа.
И јас често сум си мислел дека немам сила после напорен ден на работа но првите 5-10 минути од вежбањето ќе ти кажат дали си бил во право.
Мене, најчесто ми докажуваа дека не сум во право![]()
Ти верувам.Хаха нема да ти се верува али почнав да го пишувам постот и го оставив така без да го пратам се враќам сега на PC буквално истото си му го пишал.
Другар господ здравје да ти даде за странаваЕве една многу добра страна ако некој не ја знае, многу е онака просто и сликовито објаснето све, во кратки црти: ss.fitness.
Мн зависи што ти е целта.Ме интересира дали тие што започнале темава, или биле активни на почетокот денес имаат дефинирани мускули, или пак се откажале, како и сите други што немаат мотивација.