Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси наводно ќе бил фит , али не би требало да ризикува со него. Освен недај боже да ни се задеси Алавес.

Дечки ај помош.
Тие што биле на Кампот да гледаат утакмица, како резервиравте билети? Пробивам на официјалната страна да резервирам за со Малага на 20ти Ноември со Виса електрон ама ме одбива. До сега никаде сум немал проблем во плаќање со оваа картичка. Anyone?

Дечки ај помош.
Тие што биле на Кампот да гледаат утакмица, како резервиравте билети? Пробивам на официјалната страна да резервирам за со Малага на 20ти Ноември со Виса електрон ама ме одбива. До сега никаде сум немал проблем во плаќање со оваа картичка. Anyone?

Колку карти купуваш и која е вкупната цена, да не имаш мал лимит на картичката па затоа те одбива ?
Јас исто со Виса си резервирав.

Дечки ај помош.
Јас од viagogo купив, ти препорачувам да разгледаш таму бидејќи се поевтини http://www.viagogo.com/Sports-Ticke...s/Spanish-Premier-League/FC-Barcelona-Tickets

Колку карти купуваш и која е вкупната цена, да не имаш мал лимит на картичката па затоа те одбива ?
Јас исто со Виса си резервирав.
Купувам 2, цената е 180е, а на картичка имам повеќе од тоа оти треба и авион и сместување да резервирам.
Чекај, ти купи билет за на натпревар од официјалната страна со македонска виса? Какво вештерство е ова, истото пробувам да го напрам, не можи.

Јас од viagogo купив, ти препорачувам да разгледаш таму бидејќи се поевтини http://www.viagogo.com/Sports-Ticke...s/Spanish-Premier-League/FC-Barcelona-Tickets
Последна опција ми е ВиаГого, ќе видам деновиве.

За тие пари преку viagogo ќе седиш во ложата заедно со Маскерано :)

За тие пари преку viagogo ќе седиш во ложата заедно со Маскерано :)
Исти се цените бе. Инаку да, во прв прстен че(?) бидам, 7-8 ред.[DOUBLEPOST=1476389517][/DOUBLEPOST]REZERVIRANO! REZERVIRANO!

Последно уредено:
Купувам 2, цената е 180е, а на картичка имам повеќе од тоа оти треба и авион и сместување да резервирам.
Чекај, ти купи билет за на натпревар од официјалната страна со македонска виса? Какво вештерство е ова, истото пробувам да го напрам, не можи.

Последна опција ми е ВиаГого, ќе видам деновиве.

Да да.
Ти со истата успеа или смени картичка ?

Исти се цените бе. Инаку да, во прв прстен че(?) бидам, 7-8 ред.[DOUBLEPOST=1476389517][/DOUBLEPOST]REZERVIRANO! REZERVIRANO!
Мислам дека не се исти цените ама ок, штом си се снашол честито и убаво да си поминеш

Да да.
Ти со истата успеа или смени картичка ?
Успеав со истата на официјалната страна. Имаат два тикетинг системи, со новиот не ми дозволуваше да уплатам ама сношти стариот беше на страната и средив.

Мислам дека не се исти цените ама ок, штом си се снашол честито и убаво да си поминеш
Проверив на ВиаГого во истата секција билетот беше 98 евра а на официјалната 89.

Се надевам дека царот ќе игра против депортиво, милион пати е полесно со него, не може никој да ја носи Барса на грб како него, мислев дека Нејмар ќе го наследи, но сепак не може да биде лидер на терен. Ни еден играч не е ни пола од Меси.

Paul Scholes o Messiju: "Bio je to trenutak koji će mi uvijek ostati u sjećanju. Prošao je pored mene kao da sam čunj, ispružio sam nogu kako bih ga zaustavio i jednostavno ga više nije bilo."

"Sveukupno sam se četiri puta susreo s Leom u svojoj karijeri, dva puta smo se susreli 2008. gdje sam ušao kao zamjena i još smo se vidjeli u finalima Lige prvaka 2009. i 2011. godine dok nas je njegova Barcelona komotno pobijedila oba puta."

"Dok igrate s njime naučite dosta sitne, ali vrijedne stvari koje se vjerojatno ne mogu uočiti na televizji. Prva je to da on nikada ne priča na terenu. Zapravo mislim da nikada nisam čuo niti jednu riječ od njega. Drugo je to da nitko ne vjeruje koliko je on zapravo jak usprkos tome što je nizak."

"Nije me sram priznati to da sam na tim utakmicama protiv Barcelone veliki dio vremena proveo nadajući se da će Leo zauzeti poziciju što je dalje moguće od mene."

Лани имавме 29 примени гола на 38 утакмици во Примера , оваа сезона веќе имаме 10 примени за 7 утакмици. Одбраната чкрипи јасно е , се надевам Умтити ќе биде клучниот играч шо ќе стабилизира.

Матје игра лев бек , Иниеста пак е на клупата.

Attachments

• барса.png
    барса.png
    683,6 KB · Прегледи: 20
Матје игра лев бек , Иниеста пак е на клупата.
Мислам дека е 3-4-3 игравме еднаш вака.

Маскерано - Пиќе - Матје
Арда - Ракитич - Бускетс - Диње
Рафиња - Суарез - Нејмар​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom