Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки ај помош.
Тие што биле на Кампот да гледаат утакмица, како резервиравте билети? Пробивам на официјалната страна да резервирам за со Малага на 20ти Ноември со Виса електрон ама ме одбива. До сега никаде сум немал проблем во плаќање со оваа картичка. Anyone?
Јас од viagogo купив, ти препорачувам да разгледаш таму бидејќи се поевтини http://www.viagogo.com/Sports-Ticke...s/Spanish-Premier-League/FC-Barcelona-TicketsДечки ај помош.
Тие што биле на Кампот да гледаат утакмица, како резервиравте билети? Пробивам на официјалната страна да резервирам за со Малага на 20ти Ноември со Виса електрон ама ме одбива. До сега никаде сум немал проблем во плаќање со оваа картичка. Anyone?
Купувам 2, цената е 180е, а на картичка имам повеќе од тоа оти треба и авион и сместување да резервирам.Колку карти купуваш и која е вкупната цена, да не имаш мал лимит на картичката па затоа те одбива ?
Јас исто со Виса си резервирав.
Последна опција ми е ВиаГого, ќе видам деновиве.Јас од viagogo купив, ти препорачувам да разгледаш таму бидејќи се поевтини http://www.viagogo.com/Sports-Ticke...s/Spanish-Premier-League/FC-Barcelona-Tickets
Исти се цените бе. Инаку да, во прв прстен че(?) бидам, 7-8 ред.[DOUBLEPOST=1476389517][/DOUBLEPOST]REZERVIRANO! REZERVIRANO!За тие пари преку viagogo ќе седиш во ложата заедно со Маскерано![]()
Купувам 2, цената е 180е, а на картичка имам повеќе од тоа оти треба и авион и сместување да резервирам.
Чекај, ти купи билет за на натпревар од официјалната страна со македонска виса? Какво вештерство е ова, истото пробувам да го напрам, не можи.
Последна опција ми е ВиаГого, ќе видам деновиве.
Мислам дека не се исти цените ама ок, штом си се снашол честито и убаво да си поминешИсти се цените бе. Инаку да, во прв прстен че(?) бидам, 7-8 ред.[DOUBLEPOST=1476389517][/DOUBLEPOST]REZERVIRANO! REZERVIRANO!
Успеав со истата на официјалната страна. Имаат два тикетинг системи, со новиот не ми дозволуваше да уплатам ама сношти стариот беше на страната и средив.Да да.
Ти со истата успеа или смени картичка ?
Проверив на ВиаГого во истата секција билетот беше 98 евра а на официјалната 89.Мислам дека не се исти цените ама ок, штом си се снашол честито и убаво да си поминеш
Мислам дека е 3-4-3 игравме еднаш вака.Матје игра лев бек , Иниеста пак е на клупата.