Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можев да посакам поубав роденден: конечно се појави мојата прва десетка од филмовите за 2016, и тоа од нигде-никаде, односно филм за кој вчера немав ни слушнато. Perfetti sconosciuti (Perfect Strangers), италијанска драма во режија на Пауло Џеновезе. Филмот беше ежење од старт, до крај.
Имате тајни? Дали им ги кажувате на вашите блиски (сопруг, сопруга, мајка, брат, сестра, другар, швалерка...) или има нешто што го чувате само за себеси? По филмов, убеден сум дека постои нешто кое ги знае сите ваши тајни: вашиот телефон. Затоа, чувајте го како очите и на крај памет да не ви падне да играте некаква глупава игра слична како оваа од ова мало ремек дело.
A must see! ОДМА!
![]()
Не си видел затоашто не си го гледал Lucy, и не ти препорачувам да го, дури и јас со моите ниски филмски критериуми на филмот би му дала оцена во минус, единствено 10/10 заработува во интензитет на disappointment.Толку очајна реализација на филм со толку добри темели и идеја која ветува толку многу, не сум видел.
Еееј го заборавив тоа чудо, колку бев хајпнат, колку ме тресна од земја.Не си видел затоашто не си го гледал Lucy, и не ти препорачувам да го, дури и јас со моите ниски филмски критериуми на филмот би му дала оцена во минус, единствено 10/10 заработува во интензитет на disappointment.
Shame tho, баш ја сакам Јохансон.
Незнам како да вратам на ваков скроз промашен, генерички пост, па и Бергман си го вметнал од никаде.Инаку wicked, морам да те прашам, до кога планираш да ја цедиш приказната дека суперхеројските филмови се смешни, квази-оригинални, money laundering from people with no brains, про-американски и не знам што уште не видови на филмови. Океј е, у реду, не сакаш суперхеројски, не го поти веќе, пушти си го Бергман и повторувај ги филмовите цело време.
Знам во која тема се наоѓам, ама секој трет пост ти е дека суперхеројските не чинат, не ми е јасно веќе стварно што сакаш да постигнеш, сфативме дека не ти се свиѓаат тие, не ги гледај и готово, не знам зошто мора да зборуваш едно па исто цело време. Врати си ги назад постовите и ќе видиш дека муабетиве за суперхеројски филмови ти ги правиш, си има посебна тема за нив, никој не те замара со постови за Civil war и suicide squad, повеќе ти гњавиш за нив отколку ние што ги гледаме.Незнам како да вратам на ваков скроз промашен, генерички пост, па и Бергман си го вметнал од никаде.
Го читаш горе насловот на темава? Што бараш ти тука ако те тилтнуваат и потат дискусии за филмови?
Нити сум го мразел тој жанр, нити сега го мразам, интерпретацијата на моите постови ти е скроз промашена.Знам во која тема се наоѓам, ама секој трет пост ти е дека суперхеројските не чинат, не ми е јасно веќе стварно што сакаш да постигнеш, сфативме дека не ти се свиѓаат тие, не ги гледај и готово, не знам зошто мора да зборуваш едно па исто цело време. Врати си ги назад постовите и ќе видиш дека муабетиве за суперхеројски филмови ти ги правиш, си има посебна тема за нив, никој не те замара со постови за Civil war и suicide squad, повеќе ти гњавиш за нив отколку ние што ги гледаме.