Македонска фудбалска репрезентација

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.694
Или најпростата опција, Исланд да киксне со Украина, али малце тешко тоа :D
Јас пак мислам дека тоа е поостварлива опција отколку да завршиме како четврта второпласирана екипа :D
Не се толку слаби Украинците, првата ја изгубија од Исланд со 0-1, ама соодносот на шутеви е 22-7.
Во последните три меча ја поразија Франција, ја растурија Шкотска со 4-0 и кикснаа со Северна Ирска со 1-1. Реално и со нас беа далеку подобри, иако тепавме 0-2.
Можат да изгураат до нерешено :icon_mrgr:

G

Goldie

Гостин
Реално Украинциве имаат добри шанси за позитивен резултат против Исланд ако нема некои местенки (купувања) на утакмици..
Ама како што сме малери, ќе извадат нерешено Украинците а ние нема да тепаме и на крај Французите ќе одат како први :)

B

Blade Torch

Гостин
Почна да оди нагоре квотата за победа на Исланд! Кикснуваат па што сака нека биде. Доста им беше среќа до сега.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
А ова детето од Швајцарија, Ѓоргев, повикано ли е за е у21? Не сеќавам дали беше во резервите за сениорите.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Може ли да се купи карта за вечер од билетара без претходно да си ја купил на нет? Директно да ја купиш таму.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Може ли да се купи карта за вечер од билетара без претходно да си ја купил на нет? Директно да ја купиш таму.
Би требало да може, другар пред пола саат ми кажа дека купил карти, стадионот сигурно нема да биде фул така да ќе има карти..[DOUBLEPOST=1476190465][/DOUBLEPOST]
А ова детето од Швајцарија, Ѓоргев, повикано ли е за е у21? Не сеќавам дали беше во резервите за сениорите.
http://sport.com.mk/?ItemID=FCC06539C9E37F429F5639C2FE0C3F03

Сепак го викнале :D

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Има некаде официјална бројка колку беше посетеноста со Италија?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.361
Има некаде официјална бројка колку беше посетеноста со Италија?
И мене ме интересира ова, по слободна проценка мислам дека стигна до 20 и некоја илјада...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Не ѕнам дали приметувате,ама овие од одбранава никако не се координираат,со Иѕраел прави грешка Кире Ристевски,еден чекор треба да иѕлеѕе,последен е во линијата да направи офсајд ,не прави,после тоа Мојсов,катастрофа се тие по мене.
Шиков е добар играч,не е толку патарушка ама овие двајцава се апла дудуци.
Жута во Ријека игра топ,кај нас не ѕнам како се губи толку,Стефан исто,пред недела дена го декласираа Динамо Ѕагреб што не е мала работа.
Нападот игра сосема коректно,мислам дека следуваат подобри времиња,плус добар дел од младинците ќе влеѕат во комбинација кај првата екипа.
Штета што групата е претешка,да ти се паднат Италија и Шпанија,плус Албанија 3 екипи од европското...
Тоа е тоа.
Денес младите некако имам лошо чувство не ѕнам ѕошто,осеќам дека Исланд ќе киксне,ама ние нема да напраиме нешто пораѕлично,дај боже да грешам.

И КОЈ КУР Е СО ОВА Ѕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.694
Србија води 1-0 со Словенија, што значи вечер не само што мора да победиме туку мора да чекаме кикс на Исланд.
Напред Украина :D[DOUBLEPOST=1476198706][/DOUBLEPOST]
И КОЈ КУР Е СО ОВА Ѕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ЅИНГО ПЕДЕР МАКЕДОНИЈА ЛЕ ОЛЕ :icon_mrgr::oeoeoe:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
На која програма ќе има пренос ?