W
wicked_1
Гостин
Conversation like television set on honeymoon... not necessary.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Conversation like television set on honeymoon... not necessary.![]()
Крајот е глуп и комерцијален.
Мрднат овој The VVitch у пичку матер. Ама добар. Мислам, добар.. солиден. Како малкуте од поновиве хорори.
Jas Gi sporediv dvete I kolku sto gledam kaj komsite I na drugi mesta rabotat navecer klimite vo Bitola (ova e sporedba na potoplo) na Poladno (idnata zima) ke spodelam so potrosuvackata. Pozdrav[DOUBLEPOST=1462538412][/DOUBLEPOST]Sto bidna rabota, posledni 5 posta vo celi dve nedeli samo GT1 so falenje za Hansol-ot.
I toa na zavrsena(skoro) sezona za greenje i temperaturi od 10 do 20+ stepeni zaklucoci deka nekoja klima e mnogu podobra od druga.
I ne vikam deka necini Hansol (ustvari go imam doma), tuku kako na ovie temperaturi takvi tvrdenja, koga site veke gi odmaraat klimite.
Ako go imas hansolot Kako ja cistis ili dali ja cistis plazmata.Sto bidna rabota, posledni 5 posta vo celi dve nedeli samo GT1 so falenje za Hansol-ot.
I toa na zavrsena(skoro) sezona za greenje i temperaturi od 10 do 20+ stepeni zaklucoci deka nekoja klima e mnogu podobra od druga.
I ne vikam deka necini Hansol (ustvari go imam doma), tuku kako na ovie temperaturi takvi tvrdenja, koga site veke gi odmaraat klimite.
Mojata nema plazma, pred 3 godini mi e zemena i togas ne idea so plazmaAko go imas hansolot Kako ja cistis ili dali ja cistis plazmata.
Си ги кажува човекот искуствата. За тоа примарно служи темава - за разменување искуства.Sto bidna rabota, posledni 5 posta vo celi dve nedeli samo GT1 so falenje za Hansol-ot