Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Алисија Викандер ја добила улогата на Лара Крофт, во рибутот на ''Tomb Raider''. ВБ уште немаат објавено рилис дејт, ама се шпекулира околу два датуми (11.08.17 и 02.03.18) кои што стојат на нивниот распоред маркирани како 'Untitled WB Event Movie'.LARA.png
tumblr_mlsmy1ljp01qmgcj7o1_400.gif

ПС - Кога сме тука веќе, да се потсетиме малце и како го правеше тоа Џоли пред 15 години ..:angel::drk::cuc::uzi::uzi::uzi:

Eve da spodelam na ovie temperaturi hansolot si raboti so DSC_0115.JPGSe kacva na 300w pa se spusta, nadvoresnata ne se slusa I vnatresnata isto Kako da nema klima , mnogu sum zadovolen, namestena na 24so ifeel, auto fan.33kvadrati
GREE hansol -Lg d12ak-s12ak. 10-0
Pozdrav

Не искоментирав, и мене ме разочара Шаул, дури сакав и седумка да му дадам, ама ми се допадна кинематографијата. Очекував мноооогу повеќе.

Zdravo na site me interesira kako se cisti ili dali i voopsto se cisti plazmata kaj hansolot (kako se odrzava) a plazmata vaka izgleda DSC_0123.JPG a za infomacija moeto lg d12ak-s12ak
Za ista cena go nema ova ima samo plazma jonizator minijaturen vo odnos na hansolot. Pozdrav
Hansol :lg. 20:0

Последно уредено:
Мрднат овој The VVitch у пичку матер. Ама добар. Мислам, добар.. солиден. Како малкуте од поновиве хорори.

Neiskoristen potencijal. OGROMEN plus so nemase jumpscares, ama na momenti dzabe atmosferata koa se prozevav.
Kako I da e, top. 3ipol od 5 od mene. :D

Za site sto se dvoumat kakva marka brend-nebrend do 50000den
Gree Hansol E pobrend I od najbrend markite do taa cena.
Pozdrav

Sto bidna rabota, posledni 5 posta vo celi dve nedeli samo GT1 so falenje za Hansol-ot.
I toa na zavrsena(skoro) sezona za greenje i temperaturi od 10 do 20+ stepeni zaklucoci deka nekoja klima e mnogu podobra od druga.
I ne vikam deka necini Hansol (ustvari go imam doma), tuku kako na ovie temperaturi takvi tvrdenja, koga site veke gi odmaraat klimite.

Sto bidna rabota, posledni 5 posta vo celi dve nedeli samo GT1 so falenje za Hansol-ot.
I toa na zavrsena(skoro) sezona za greenje i temperaturi od 10 do 20+ stepeni zaklucoci deka nekoja klima e mnogu podobra od druga.
I ne vikam deka necini Hansol (ustvari go imam doma), tuku kako na ovie temperaturi takvi tvrdenja, koga site veke gi odmaraat klimite.
Jas Gi sporediv dvete I kolku sto gledam kaj komsite I na drugi mesta rabotat navecer klimite vo Bitola (ova e sporedba na potoplo) na Poladno (idnata zima) ke spodelam so potrosuvackata. Pozdrav[DOUBLEPOST=1462538412][/DOUBLEPOST]
Ako go imas hansolot Kako ja cistis ili dali ja cistis plazmata.
A mislam po toa sto go vidov na ovie temperaturi hansolot nema konkurencija za taa cena. (Toshiba suzumi e podobra za cenata ene na rabota ima Edna zamrznata e cela zima) go kazvam toa sto go gledam toa sto go meram kako raboti najbitno ne stretnav osven hansolot 120w nekoja da raboti minimalno, ako ima nekoja druga klima do 50000den podobra slobodno kazi me interesira dali sum se zafrknal. Pozdrav

Последно уредено:
Odmaraat klimi tie sto nemaat mali deca doma, ja primer gream doma poslednive 7dena, i denes sabajle mi bese ukljucena klimata, za drugite nemozam da komentiram.
GT1 sega ja kupi Hansolot za vo stanot kaj roditelite i si komentira i pravi sporedba so LGto sto go ima kaj nego doma.
Ne mislam deka samo komentira, nego se zarazi so klimive isto kako i par lugje tuka :)(y)

Ako go imas hansolot Kako ja cistis ili dali ja cistis plazmata.
Mojata nema plazma, pred 3 godini mi e zemena i togas ne idea so plazma :)

Kaj mene e topol stanot i jas samo vo vtornikot ja pustiv, posle cel April nerabotenje. A sum so malo dete.
Zatoa i mislam deka nema da ima problem od sledna sezona cel stan da mi go gree, 52m2.

Кај мене изолацијата прави да имам некои константи 21-22 степени дома без греење. Со тоа што избегнувам долги проветрувања навечер. Навечер пред бањање некогаш вклучувам греење некој саат, додека да се загрее на ~24с.

Sto bidna rabota, posledni 5 posta vo celi dve nedeli samo GT1 so falenje za Hansol-ot
Си ги кажува човекот искуствата. За тоа примарно служи темава - за разменување искуства.
Најпосле, ако може Горан веќе две години да се жали од својата клима без конкретни факти за топлотните загуби на објектот кој се загрева - зошто @GT1 да не може да ја фали својата клима при греење на надворешни температури кои дури и во Скопје навечер знаат да се симнат и до 6-7 степени? ;)
Битола автоматски е барем пар степени поладна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom