Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe ti stvarno si GLU. HAHHAHA KOJA BE VIZUELNA RAZLIKA... I daj procitaj uste ednas ubavo na sto mi komentiras.
APEL
do site korisnici na temava
Da sobereme po 100 dinari da im kupime baner na klimi.mk i Gree.
I so treba @Strelec da go nema odovde(osven ako ja smeni profilnata)
Pa i jas imam 0 defekti,ne prodavam klimi i nemam defektiБрендот кој го увезувам јас , во светски рамки е петпати по бренд од GREE и од VIVAX ама ако стварно имате 0 дефекти браво , немам зборови !
Да појаснам ( бидејќи очигледно неможеш да сватиш ), поздрав до тебе, немам намера повеќе да дискутирам со вас.Pozdrav
AMA DA NE SE VRAKAS VEKE.
DA SI PLATIS BANER
Ne mi ostavi ime za kontaktДа појаснам, поздрав до тебе, немам намера повеќе да дискутирам со вас.
Иинаку за нормални дискусии околу темава сум тука, не одам никаде.
Сакав да ви дадам пријателски совет, покрај монтажата напоменав дека може е достигната температура или има дефект уредот, за тоа и напоменав да проверете, не тврдам со сигурност дека не е професионално монтирана, ви предложив неколку варијанти да ги проверете меѓу кои и монтажата. Исто ве прашав летово на ладење дали работела исто.@klimi.mk како изгледа според вас професионална монтажа на клима уред, уствари како вие ги монтирате или вашите мајстори кој ги праќате на монтажа ?
читам спомнуваш лоша монтажа, ај те молам појасни малку како се монтира професионално да го научам мојот другар мајстор кој работи 25 год. со чилери и климатизација на големи објекти.
Мислете на техничка обука при работа/монтажа ?