Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и вас крајо не ви се наоѓа искрено... Ако сме долу на табелата или во пониска лига, кукате оти сме таму, сеа сме горе на табелата, клубот се стабилизира финансиски, услови како никогаш порано и сеа и то смета оти бодој земаме. Местена бил X, требало да крени офсајд... :mad:
Ами оти некни не свирна пенал за нас со Силекс или оти голот ни го поништи, или да не наведвам други примери од ова сезона кај шо судиите напрајле превид (намерно или ненамерно).
Ај нека се врати Цермат и тогаш ќе се вратиш @Џони Вајсмилер на стадион ? Или Шеровски нека се врати да го води клубот па тогаш среќни ќе се сите оти немало да се мести и ќе испадниме чисто во 3та лига, па тогаш можи ќе оди некој да го глеа Пелистер на стадион кај шо игра со Кравари.
Посетеноста на стадион е показател дека ако има успех ќе има и публика и ќе се збора за клубот.
Луѓето не ги интересира дали ја наместиле со Шкупи или со Вардар или со Академија пандев... Гледат дека спрема минатите сезони има напредок во клубот, организациски и резултатски и одат си го пратат на секоја утакмциа во Битола.
Прашајте ги играчите какви услови имат ова сезона. Имат тренинзи професионални, со тератана и суплементи како додатоци во исхраната, нутриционист, нова опрема,премија за добриот старт, карантин пред секој натпревар дома и гости итн... Е кога сме имале бе реално вакви услови ?
И сега ова нечини, местеле утакмици а до лани чинеше со двојче и цермат кога секој месец штрајк имаше за неисплатени плати.
Треба малце да се спуштиме од облаци и реално да глеаме на работите. Ако не се овие нема никој да дојди ни 5 денари да вложи во Пелистер. Нормално дека го зедоја клубот ради политичката ситуција во Битола и слабиот рејтинг на клептоманот, ама кога веќе има резултати остајте ги нека работат. И јас сакам да дојди некој милионер и да вложи многу пари во Пелистер, ама то нема никогаш да се случи.
Единствена замерка на новата управа е шо не повлекоја никакви потези во школите на клубот и немат вложено ништо таму за да се почни да се работи нешто. То е голем минус и мора да се интервенира шо е можно побрзо, оти школите ќе испаднат од лигите ако не почни да се работи професионално.
se poke eksperti za mesteni utakmici jas neznam kako ne se zbogatile do sega sekoja utakmica mestena e nezz oti ne pisat v kladilnica pari da naprat so skupi ja namestile so renova ja namestile i vo kupo i vo prvenstvoto so vardar ja namestile so sileks ja namestile znaci od 8 kola izigrani 7 mesteni bravo super :) ubo kaza drugar pogore teba dvojce i zoki od cermat da se vratat pa da nema mestenki se ke cuti togas oti ke igrame 5 liga ;) i duri ne si gi trgnite tie misli deka se e mesteno dzabe sborame pozz

На 8 Октомври играме пријателска со ЦСКА Софија.
Иначе се збораше дека Монголо договорил со Ганчев соработка и ќе има позајмици од ЦСКА, како во минатото со Литекс, па со ова утакмица се потврдуваат шпекулациите.

На 8 Октомври играме пријателска со ЦСКА Софија.
Иначе се збораше дека Монголо договорил со Ганчев соработка и ќе има позајмици од ЦСКА, како во минатото со Литекс, па со ова утакмица се потврдуваат шпекулациите.
Во Битола?

Како ти според ова слика виде дали се во линија или не?
Мора да се зафркаваш, друго објаснување нема :D.
Ако баба лаже, траг не лаже, и видеото е таму. Не дека имам нешто напротив, баш се радував што му одземавте два бода на Вардар

Попзлатанов за репрезентација? Шо врски има ова дете?
А демек страшни играчишта има во младинска? :D
Подеднакво просечни се ко Поп-Златанов, вака барем наше дете ќе игра место некое шошонче шо незнај ни јазик.

А демек страшни играчишта има во младинска? :D
Подеднакво просечни се ко Поп-Златанов, вака барем наше дете ќе игра место некое шошонче шо незнај ни јазик.
Tie shoshoncinjata te pratija ovde pola tim tie so niv, zatoa I stigna ovde, da cekavme od vasite mladinci ke izgubivme I od Malta

Tie shoshoncinjata te pratija ovde pola tim tie so niv, zatoa I stigna ovde, da cekavme od vasite mladinci ke izgubivme I od Malta

Кои се тие ваши наши?..и Албанците и Македонците тренираат во исти клубови,под исти услови,со исти тренери...и колку што знам во репрезентацијата има само двајца со Албански етникум..како така ќе губевме од Малта да не играа мега звездите Бертулаи и Демири?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom