Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
https://youtu.be/iRHTRvpOBYo
Ne mozam poke da go gledam gjupakot samo se pravda daj be neka si zamini neka ne se rezili nikoj ne zbora za umorot tuku za izmenite so gi praj i sostavot ne mozi be iliev da igra pred batecot ili minceto a za bujce ili ilo so ne gi igra nema so da recam itn..

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Јас неможам да разберам, зошто не играт: Батецот, Бујче, Денковски ... а играт, тие фатените Божиновски (чоекот не можи да мрда, во Бајрот да го дојди неможи место да фати), Василев најавуван најавуван бомбастично, во неколку натпревари ништо не покажа, освен шо паѓа по теренот ... луд јебе нормалан ситуацијава ... :blablab:

Љамче изјава "херојски се боревме". Па по пичкарска игра не можеше голмано со пичетокот на второто почна да држи време децата топка од аут не даваја.

Китанот си заминал од Младост Лучани и највероватно овие дена ќе се приклучи во екипата.

Китанот си заминал од Младост Лучани и највероватно овие дена ќе се приклучи во екипата.
Китановски веќе тренира со Пелистер. Има договор со Лучани до јуни ако не се лажам, па уште не се знај шо ќе биди со него.

Зарем не гледате како вашите бегаа од топката при двата гола на инцестите? Циркусот продолжув...

Шкендија казнета од УЕФА за недоличното однесување против Гент на „Филип Втори“!
Екипата која ја претставуваше Македонија во европските купови, Шкендија, доби висока казна од УЕФА за немирите на мечот против белгиски Гент кој се одигра во рамки на плејофот од квалификациите за Лига Европа, а истата дисциплинецот на УЕФА ја потврди за Gol.mk.

Тетовските „црвено-црни“ од европската куќа на фудбалот добија казна во висина од 15.000 евра, а во дисциплинскиот записник се влезени пет точки. Првата е влегување на терен на навивачи, втората е фрлање на предмети, третата е истакнување на навредливи транспаренти, четвртата е недолично скандирање, додека во петтата точка стои лоша организација, односно блокирани скалила.

По состанокот на дисциплинците на УЕФА одлучено е клубот да биде казнет само за три точки, додека постапката за скандирањата и навредливите транспаренти е затворена, но и тие се влезени во паричната казна.

Навивачите на Шкендија, популарните „Балисти“, на мечот од Лига Европа во неколку наврати скандираа за Илирида, а од навредливи транспаренти на трибините имаше знамиња кои пропагираа идеја за Голема Албанија, како и транспарент со ликот на Џемо Хасан, „балист“ кој ликвидирал и измачувал Македонци. Исто така, во билтенот на УЕФА регистриран е и нападот на голманот на гостите од страна на навивач по завршувањето на средбата.

Натпреварот меѓу екипите на Шкендија и Гент заврши со победа на гостите од 0-4, која им донесе пласман во групната фаза на Лига Европа

Еве ги цивилизираните....

шо ви е бе луѓе мене не ми е јасно
So ne tie jasno?!
Mestena vkraj vidija snimkata posebno vtoriot gol backata bega desno, drugiot trca do ibraimi radi reda kovacev bega desno a tosevski ne blokira na vtora epten apla barem na korner da bese ili pet minuti pokasno pa kraj kreva penal da napraveja ova nema smisla isto posle golot vasilev nafrla bezvrska na vtora ive izguben edino brazilecot kako da ne znaj isto za prviot gol prvo megu noze na backata pa kovacev bega desno da blokira a ovaj igra peta i hasani sam sutira kade ima samo kratok start od tosevski na dvata gola cela odbrana bega desno na vtora stativa imaat dvajca slobodni igraci vakvi greski e nevozmozno da napravat zverovite kovacev i tosevski aj backata da recime tolku znaj i deka brazilecot bega napred ne e vraten nazad ama za drugite vo odbranata ne edinici tuku minus deset za edna minuta dobivaat, druga rabota abe so barsa ili real da igrame za edna minuta nema da ni dadat dva gola a ne skendija koja nemase igra do 60 minuta no kako i da bilo sega e prasanjeto sto posle ova i kako da se presece vo koren rabotata oti mozi da odime kurban pa posle da ti se mocam i vo kup i stadion i se ako pominime kako pobeda ne daj boze

P. S. Uste se nadevam deka pak e nekoja zolta minuta i deka e greska ova ne mozam vo glata da se pomiram deka e mestena iako sto pati gi gledav golovite na usporena snimka se boram i macam vo mene ne mozam da razberam dali zosto kako koj oti sega itn...

prviot gol aj kje reces tolku im e znaenjeto, ili losa procenka i reakcija, ali za vtoriot edino opravdanie e ako odbrambenite fudbaleri imaat daunov sindrom, a ko sto znam nemaat...kako i da e, sekoj veruva vo ona sto saka.

So ne tie jasno?!
Mestena vkraj vidija snimkata posebno vtoriot gol backata bega desno, drugiot trca do ibraimi radi reda kovacev bega desno a tosevski ne blokira na vtora epten apla barem na korner da bese ili pet minuti pokasno pa kraj kreva penal da napraveja ova nema smisla isto posle golot vasilev nafrla bezvrska na vtora ive izguben edino brazilecot kako da ne znaj isto za prviot gol prvo megu noze na backata pa kovacev bega desno da blokira a ovaj igra peta i hasani sam sutira kade ima samo kratok start od tosevski na dvata gola cela odbrana bega desno na vtora stativa imaat dvajca slobodni igraci vakvi greski e nevozmozno da napravat zverovite kovacev i tosevski aj backata da recime tolku znaj i deka brazilecot bega napred ne e vraten nazad ama za drugite vo odbranata ne edinici tuku minus deset za edna minuta dobivaat, druga rabota abe so barsa ili real da igrame za edna minuta nema da ni dadat dva gola a ne skendija koja nemase igra do 60 minuta no kako i da bilo sega e prasanjeto sto posle ova i kako da se presece vo koren rabotata oti mozi da odime kurban pa posle da ti se mocam i vo kup i stadion i se ako pominime kako pobeda ne daj boze

P. S. Uste se nadevam deka pak e nekoja zolta minuta i deka e greska ova ne mozam vo glata da se pomiram deka e mestena iako sto pati gi gledav golovite na usporena snimka se boram i macam vo mene ne mozam da razberam dali zosto kako koj oti sega itn...

Се збора низ град за 3-4 играчи заедно со господинот Блашко дека ја продадоја утакмицата.
Ако е вистина абе аир цел жибот да не видите ништо од тие парите шо ги зедовте да не видите!!!!
Добро бе имате срце бе имате совест добро невие грев и срам бе баш со браќата од Тетово да ја продајте утакмицата бе?немате гордост некоја бе?? невие грев за публиката шо дојде да ве гледа 10 дена унапред шо се збораше само за утакмицата шо на стадион дојдоја луѓе шо преку 10 години немат дојдено да гледат фудбал?? то е то македонска работа бе предавници отепани за пари зинати пууу ако е вистина дека ја дадоја не заслужват чоек да му стапни да ги гледа а се надевам и се тешам дека е лага (n):tapp::mad:

Лелелеле Бацката и Ковачев како реагираат на вториот гол:eek:... Не е страмота бе вака аматерски да ги пуштаат? Кој што мисли дека не е местена брзо нека се преиспита на психолог... Па ние да се собериме од улица нема онака да не изиграат, резил

So ne tie jasno?!

па истото се случи и со Слога , 92ра минута нафрлување од центар топката 5 минути лета и паѓа на втора статива каде нема ниеден пелистерец и овие ја турнаа топката во голот, невозможно е од центар нафрлување балон топка никој да не остани на втора статива

Ако навистина ја наместиле, тогаш чекаме кога ќе се игра во Тетово, Пелистер лесно да си помини со Искра и лаганица да си земиме 3 бода...
Ако не му земиме победа таму, тогаш од најнеизлечливата болест да умрат местачите, како не ви е срам бе 6000 публика иди ве гледа вие курташак си прајте, земате пари од местенки од друг газда, од кладилници и од Пелистер, од сегде ви течат пари хоштаплери едни !
Абе реков 1000 пати тоа лајното Блашко не е за во Пелистер !
Ја бркаат само публиката од стадион вака, а не ни заслужва некој да ги гледа со местење, само затворање вратите со катанец :kluc: И нека ги гледа после Жиката шо е задолжен за одржување на тревникот...

I pri dvata primeni goloj i pred da bidi sutnata topkata paseto lagano si se frla na zemja...mn loso izrabotena glumata,vazno niv kockite mu se vklopija,edinstveno nesto e so nie popustivme so nervite,ama ako ne e prv pat ova dupenjeto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom