Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Да бе секакоНе можеш никој да го споредиш со Инзаги.. Он беше и ќе биде доктор за фудбал особено докториште за овој комедијантов сељак...
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Да бе секакоНе можеш никој да го споредиш со Инзаги.. Он беше и ќе биде доктор за фудбал особено докториште за овој комедијантов сељак...
Колку искоча напред овој НоЈер си можел комотно да слезеш од трибина доле да земеш топка од децата и да влезеш со топката у гол.еве нешто од мадрид вечерва...
Прегледај го приврзокот 157027 Прегледај го приврзокот 157028 Прегледај го приврзокот 157029 Прегледај го приврзокот 157030 Прегледај го приврзокот 157031 Прегледај го приврзокот 157032 Прегледај го приврзокот 157033
не ми дадоа да го ставам знамето,требало лш знаците да се гледат
Молим те легни си, преспиј, па со ладна глава дојди да дискутираме..Да бе секако.. Милер>Инзаги во секое време и во секое место... Покомплетен играч е Милер, побрз, поагилен, поскочен, покорисен.. Во ниту еден фудбалски елемент Инзаги во најдобрите години не е подобар од Милер па ниту во снаодливост... Затоа не си играјте бајрам со умот поради еден лош натпревар.
Ок Џони. Тренер со 3 Лш , со 3 финалиња во 5 сезони, со титули од скоро сите најјаки лиги во европа е слаб тактички тренер. Ти држи логика ова.Немој вакви анализи да пишуваш,ќе ти дојди Кастиел и ќе ти речи дека Анџелоти има 3 ЛШ и е еден од најдобрите тренери во светот..а тој тактички е нула,убедливо најслаб тренер на дерби натпревари..си тера чоекот како против Хофенхајм да игра...Симеоне за него е доктор на науки.[DOUBLEPOST=1475098108][/DOUBLEPOST]
Кога напишав дека играат докторска одбрана невидена досега членовите на Милан и Јувентус ме бомбардираа со несоодветни и несодржани аргументи каде пола беа глупости...Баерн толку изгледаа жално дури шанса не направија..на технички и физички доминантни екипи како Барса и Баерн му се држат до коска..ама важно Јувентус има подобра одбрана која прими 6 парчиња во двомечот со Баерн лани...yea right
Немој вакви анализи да пишуваш,ќе ти дојди Кастиел и ќе ти речи дека Анџелоти има 3 ЛШ и е еден од најдобрите тренери во светот..а тој тактички е нула,убедливо најслаб тренер на дерби натпревари..си тера чоекот како против Хофенхајм да игра...Симеоне за него е доктор на науки.[DOUBLEPOST=1475098108][/DOUBLEPOST]
Кога напишав дека играат докторска одбрана невидена досега членовите на Милан и Јувентус ме бомбардираа со несоодветни и несодржани аргументи каде пола беа глупости...Баерн толку изгледаа жално дури шанса не направија..на технички и физички доминантни екипи како Барса и Баерн му се држат до коска..ама важно Јувентус има подобра одбрана која прими 6 парчиња во двомечот со Баерн лани...yea right
Море и дрогиран и пијан да сум нема онакво нешто да помислам не да речам.. Инзаги никако не е подобар од Милер во ниту еден фудбалски сегмент, не знам што фудбал гледате искрено.[DOUBLEPOST=1475153644][/DOUBLEPOST]Молим те легни си, преспиј, па со ладна глава дојди да дискутираме..
Добро во право си, пред фактите морам да молчам.Ок Џони. Тренер со 3 Лш , со 3 финалиња во 5 сезони, со титули од скоро сите најјаки лиги во европа е слаб тактички тренер. Ти држи логика ова.
Sent from my Ultra using Tapatalk
Многу знаеш ти, еве фанчето на Јунајтед докажа дека Милер е фудбалска превара.Милер е страшен играч, како се уфрла, колку трча и разбира тактика алал да му е јас би го сакал во Јуве.
Се согласувам со сѐ освен за последното. Милер има ужасен почеток на сезонава, што доаѓа како продолжение на ужасното европско првенство што го имаше.Да бе секако.. Милер>Инзаги во секое време и во секое место... Покомплетен играч е Милер, побрз, поагилен, поскочен, покорисен.. Во ниту еден фудбалски елемент Инзаги во најдобрите години не е подобар од Милер па ниту во снаодливост... Затоа не си играјте бајрам со умот поради еден лош натпревар.
Веројатно е физички паднат и тоа е евидентно,мене искрено како уморен ми делува некако без снага,без самодоверба и без идеја..ама ќе се врати Милер бидејќи е класа играч и му треба само некое голче за да му се врати самодовербата.Се согласувам со сѐ освен за последното. Милер има ужасен почеток на сезонава, што доаѓа како продолжение на ужасното европско првенство што го имаше.
Али бизарно е да критикуваш играч кој што изиграл три четири месеци слабо во цела негова кариера. Некои играчи ќе постават високи стандарди од самиот старт и одма не чинат, мизерни се, дебели се, превара се и што уште не ако изиграат на послабо ниво.
Како да игра за ФК Вардар, па ако не играл, ќе си останел аматер непознат по маалски турнири. Ало, збориме за Баерн, за да играш таму последниве години НЕ МОЖЕ ДА Е ЕДЕН ОД МНОГУТЕ ИГРАЧИ СО ДОБАР КВАЛИТЕТ, не е ова Милан или Интер, па дај шта даш...Да не играше за Баерн воопшто немаше да му се обрнува толкаво внимание