UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

silmarillion

Гостин
Незнам за вас, али за мене Дортмунд вчера изиграа фудбал што жена од турска серија ќе залепи на ТВ да прати утакмица. Абе ко од иста мајка да се искочени, флуидност невидена. Па и шутери бе, извадија гз шпанците вчера, имаше потенцијал да јадат 3ка без проблем.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ја не ги гледам Дортмунд како тим што ќе оди далеку, максимум 1/4. Премногу играчите им се летаат напред и оставаат простор позади, вчера секое поминување на Реал на нивна половина резултираше со шанса за гол. Барса има да ги торпедира овие со голови од контри.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.309
Ја не ги гледам Дортмунд како тим што ќе оди далеку, максимум 1/4. Премногу играчите им се летаат напред и оставаат простор позади, вчера секое поминување на Реал на нивна половина резултираше со шанса за гол. Барса има да ги торпедира овие со голови од контри.
I za mene Dortmund nazad ima slabosti ama na kraj toa e taktikata so koja igra Dortmund. Inace normalno e tim kako Real so takvi igraci da dobie i sansi ama pored mene toa bea daleku pomalku od sto Dortmund kreira za sebe. Da, sekojpat izgledase opasno Real ko ke imase sansa ama kolku sansi dobi?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дембеле и мор се такви играчи што мора да им дадеш таква слобода оти можат да имат гениални моменти. Ако ги ограничиш им ги одземуваш најважните способности. Дембеле е уште многу млад и неискусен и прави грешки ама ја вчера од него видов добра партија. Скоро секојпат ко ќе ја имаше топката ситуацијата станувапе интересна. Иначе и како себичен играч може многу да придонесе за тимот.
Уште погенијален ќе биде кога ќе издрибла 1-2ца и ќе сервира тацна таму за Обамејанг или кој и да е а вака прави потег поише, себичи и не резултира со погодок.
Вчера имаше 0 шутеви у рамки на гол а шутираше доста. Имаше една ситуација двајца слободни на 12 метри тој шутна над гол, Гетце мислам дека му се развика.
За голот на Реал исто, наместо да убаци со десна нога у гужвата тој се пребаци на лева каде Данило му ја зема и тргна контрата.

Опасен играч е ама или нека намали себичење или нека си го поправи шутот, ако себичи барем да дава голови. :D
Ти кажа и Стекот да не се повторувам, и мене Мор ми е боље играч сеа за сеа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стерлинг го частеше Роџерс автогол :icon_mrgr: Дефанзивава на Сити почнувајќи со Браво се :facepalm:, имаат среќа што нападот им е тип топ па ги надополнуваат слабостите позади.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.143
Што мисли Карло со оној состав?Атлетико нема ни потреба да се брани

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.309
Рано е уште ама Баерн под Пеп беше далеку посупериорен.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тапа Баерн. Класика Анчелоти против силен противник, ако играчите со некој индивидуален потег дадат гол ок, ако не чао, овој нема поима нешто да смени, тактички да изненади.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom