- Член од
- 12 октомври 2015
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 218
Najtopliji vazduh kada klima greje, daju -- Fujitsu i Mitsubishi.
Moze, ocekujem onaj tvoj najavljeni poziv.Fali mi jos jedna.@zzoranpetrovic
Shminkeru beogradski
Kako stalno napredujes i biras sve same dobre klime sad ti jos samo fali U-Crown u kolekciji pa da otkacis japance
Tvoja Manipulacija ovde je sto generallizujes sve Japanske modele i sto oces da prikazes da je bas svaki japanac pa i oni "jeftini" ulazni modeli kao FTBX-C ili Mitsu-HJ CUDO od tehnike i da mogu da greju jako kao ova 2 tvoja vrhunska modela.
Mozes da razmisljas i o Panasonic klimi.Vidim da je ovde neka akcija ali ti verovatno imas bolje mogucnosti za pretragu i drugih modela Panasonica.Sovet:
mi treba sovet za izbor na inverter 3.5 KW
se raboti za prostor od 30 m2 individualna kukja prizemje , nad mene prostorot se zatopluva solidna izolacija so termopan prozori i fasada od 8 cm.
Citav niz forumov no sepak postoi dilema za koj model da se odlicam
DAIKIN - J3/GV velat deka e proizveden vo ceska
GREE modeli do 40000 so montaza ili pak nesto drugo
imaDa i Hitachi je prosirio ponudu na split sisteme.Primetio sam da u Hrvatskoj ima dobru cenu.
http://www.klime-hitachi.com/o-nama.php
U Srbiji je jos uvek slaba ponuda.Dali ima uvoznika za Makedoniju ?
VIVAX COOL ACP-12CH35AEHI е лански модел, зар се нуди некаде во продажба?ima
http://www.tehnoklima.com.mk/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=25&Itemid=203[DOUBLEPOST=1475008067][/DOUBLEPOST]Мислење за
VIVAX COOL ACP-12CH35AEHI[DOUBLEPOST=1475008124][/DOUBLEPOST]Има ли некој искуство со оваа клима? Или инфо освен фабричката спецификација?
Ne ste vo tek so nastanite natemava, AEHI go ima pod tezga (polovno verovatno)...ovde moze da procitate za toa....600eu za mideava, softverski zagreva...garancija na upitVIVAX COOL ACP-12CH35AEHI е лански модел, зар се нуди некаде во продажба?
mala korekcija.Ne ste vo tek so nastanite natemava, AEHI go ima pod tezga (polovno verovatno)...ovde moze da procitate za toa....600eu za mideava, softverski zagreva...garancija na upit
Mene majstorot sto mi ja montirase klimata Hansolot i ja demontirase drugata Vivax Aeci, mi rece deka lanskiot model AEHI na Vivax( za toj sto prasuvas) voopsto ne se pogodil i ne bil dobar..ako bil deklariran do - 20,bil skoro ist kako AECI to...za nego ti kazav mislenje...E sega ovoj mojot majstor gi prodava Vivaksite i ima zarabotka na niv i veli deka toj model ne cini...Za razlika od na @macci monterot koj mu kazal deka AEHI to imalo podobar softver od Hansolot i zatoa podobro greelo ) E sega ti prijatele odluci se na kogo ke mu veruvas...ima
http://www.tehnoklima.com.mk/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=25&Itemid=203[DOUBLEPOST=1475008067][/DOUBLEPOST]Мислење за
VIVAX COOL ACP-12CH35AEHI[DOUBLEPOST=1475008124][/DOUBLEPOST]Има ли некој искуство со оваа клима? Или инфо освен фабричката спецификација?
Офлеле ... види ако купил 10 парчиња лани а продадил само 3 парчиња што ке им прави на 7те ?! мора да ги фали, нема каде па почнува да измислува софтвери и слично. Мене ме интересира КАКО го измерил софтверот дали е подобар ?Ne ste vo tek so nastanite natemava, AEHI go ima pod tezga (polovno verovatno)...ovde moze da procitate za toa....600eu za mideava, softverski zagreva...garancija na upit
Pa vie kako izmerivte deka gree>ili = na toshiba?Офлеле ... види ако купил 10 парчиња лани а продадил само 3 парчиња што ке им прави на 7те ?! мора да ги фали, нема каде па почнува да измислува софтвери и слично. Мене ме интересира КАКО го измерил софтверот дали е подобар ?