Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.829
- Поени од реакции
- 52.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гаитан е суспендиран.
Кој секако ќе беше на клупаГаитан е суспендиран.![]()
Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пеналИма уште леб за јадење за титула, Челзи е одма позади, не ми прај малерии!
Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пеналИма уште леб за јадење за титула, Челзи е одма позади, не ми прај малерии!
Кај трча Буфон таму на 10 метри?Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пенал
Уште нешто до крај на сезона, и најдобрите играчи ги продавам во Челзи, а во Реал само копачи за да исповредат се во двата натпревари со Барса. Па да видиме после![]()
Што има врска што прави. Суарез го проаѓа, и откако се виде дека ќе утне празен гол, судијата суди пеналКај трча Буфон таму на 10 метри?![]()
Daj go samo Kros nisto dugo ne mi treba. Mega drim tim ke imam so Kros.Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пенал
Уште нешто до крај на сезона, и најдобрите играчи ги продавам во Челзи, а во Реал само копачи за да исповредат се во двата натпревари со Барса. Па да видиме после![]()
И кај мене ќе ги продадеш,ок?Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пенал
Ти и со Роналдо, Агуеро и Крос пак ништо нема да направишИ кај мене ќе ги продадеш,ок?
Не е твое да коментираш,к?Ти и со Роналдо, Агуеро и Крос пак ништо нема да направиш![]()