Verdict
Galadriel
- Член од
- 21 мај 2012
- Мислења
- 2.197
- Поени од реакции
- 2.114
Македонски Tyler1 сумшо му напрај бе на од барако?
Ливер еден. Иначе зачлени се во онаа league of legends - prilep ili macedonia, таму продаваат акаунти.![]()

Македонски Tyler1 сумшо му напрај бе на од барако?
Ливер еден. Иначе зачлени се во онаа league of legends - prilep ili macedonia, таму продаваат акаунти.![]()
И ја имам ваков скор измешано на ранкед и нормал,имав негде 7 победи со ред со Трандл, меѓутоа моите другари решија да тролаат (и да победат така, втф?!) и чесно поштено сурр 20 мин, а сакав да стигнам до 10 победи со тролов шо гази се.Poetry in motion. Vi one trick pony.
Прегледај го приврзокот 155796
Стигнав до Gold 1, засеа највисоко. #Road2Plat
EUW ako sakasНикој акаунт не продава бе![]()
Дополнувам и Јорик. Нека си еби мајката која јачина од херој е, од 6 ранкед, 6 победи.Време е да се заозбилам и да почнам активно да ги играм на топ Трандл, Рамус, Малфит и Шен и да се качам еден ранк.
Не бе сакам рамо до рамо до пољак да играм.EUW ako sakas![]()
А ти Маро... Маро мори...
Прегледај го приврзокот 156390[DOUBLEPOST=1474075875][/DOUBLEPOST]Ептен се палам коа ќе ги заредам партииве со ваков score.
Прегледај го приврзокот 156392
Spank me daddy.
У главно да, main ми е, а најбоље е за ова ELO. По минимум еден успешен gank на секој lane у првите 10 минути = тимот е задоволен од мене и играат посамоуверено, а противниците се пиздат и се расправаат меѓу себе.Само Ви ја играш?
ajde imas vreme dia da fatisPlatinum 4![]()