League of Legends

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Poetry in motion. Vi one trick pony.

Screenshot_3.png

Стигнав до Gold 1, засеа највисоко. #Road2Plat

E

Epsilon

Гостин
Poetry in motion. Vi one trick pony.

Прегледај го приврзокот 155796

Стигнав до Gold 1, засеа највисоко. #Road2Plat
И ја имам ваков скор измешано на ранкед и нормал,имав негде 7 победи со ред со Трандл, меѓутоа моите другари решија да тролаат (и да победат така, втф?!) и чесно поштено сурр 20 мин, а сакав да стигнам до 10 победи со тролов шо гази се. :)

E

Epsilon

Гостин
Време е да се заозбилам и да почнам активно да ги играм на топ Трандл, Рамус, Малфит и Шен и да се качам еден ранк.
Дополнувам и Јорик. Нека си еби мајката која јачина од херој е, од 6 ранкед, 6 победи. :D

Прејак е после re-workот.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Јас сум на Gangplank, Shaco, Nocturne и Akali ... овие три херои се со најдобар демиџ. Посебно Shaco и Nocturne растураат со fear.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А ти Маро... Маро мори...

Screenshot_13.png [DOUBLEPOST=1474075875][/DOUBLEPOST]Ептен се палам коа ќе ги заредам партииве со ваков score.

Screenshot_16.png

Spank me daddy.

Последно уредено:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само Ви ја играш?
У главно да, main ми е, а најбоље е за ова ELO. По минимум еден успешен gank на секој lane у првите 10 минути = тимот е задоволен од мене и играат посамоуверено, а противниците се пиздат и се расправаат меѓу себе.

gg :D

E

Epsilon

Гостин
Победуваш со ретардирано самоуверена Ривен мид, Сион од топ, онака изиграно колку да се победи, му здосади дека победувал, ливна, ме тилтна и изгубив се живо диво и нормал и ранкед, матер му ебам. :)

Ми фали добар ад за да супортам ко шо треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom