Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Можда и е неповторлив, што го знам јас, што па ти само ми се контраш цело времеВуди Ален има зад него залепено тагови како легенда, неповторлив, еден од најдобрите ever,.. во 70ти и 80ти најверојатно да.
Тие години избаци филмови како Ени Хол, Менхетен, Хана и сестрите & слично, сега изгледа како да е доста стагниран, нединамичен, репетитивен со паушални приказни. Овој последниов е жив срам, Вуди пробува Ајзенберг да го прави Вуди а ликот ужасно напишан.
Далеку е од Кјубрик, Хичкок, Копола, Спилберг, Тарантино, Скорсезе и остали меѓу кои е форсиран.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Јас многу не ги гледам режисериве како повторливи или не, и не го ставам во групава ти што си ја пишал тука што се режисери на видни класици може главно и затоа што горе наведениве се занимаваат со сериозни и тешки жанрови. Кажувам дека е оригинален и дека има препознатлив стил. За лајтерици и artsy лимонади е цар, ако сакаш feel good филмови, Вуди Ален е човекот за тебе, и не може да пуштиш негов филм и да не го препознаеш како режисер, има уникатен стил и тоа не можеме да му го побиеме.
Инаку, до Ени Хол и Менхетен не сум стигната затоа што....
![Претпазлив :cautious: :cautious:](/styles/default/xenforo/smilies/cautious.png)
Не пискај.