- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
даUplativ vo Strumica, dali mozam da go podignam tiketot vo drug grad? Se raboti za Sport Life
даUplativ vo Strumica, dali mozam da go podignam tiketot vo drug grad? Se raboti za Sport Life
Пред 2 години кога го правев акаунтот на бет365, ми дадоа бонус. Не знам сега може смениле.Нема. Нема ниту на Бет365 за Македонија.
Мислам дека sign up бонусот на Бет365 за Македонија не важи подолго од две години. Неважно, сега го нема сигурно, а на Пајнакл порано имаше 20% или 30% бонус на 1000 евра уплата, но одамна го нема. На Пајнакл секако не се отвара акаунт за бонус, се отвара затоа што имаат најголеми коефициенти, На bet-at-home на пример и сега имаш 50% бонус до 50 евра кој важи за Македонија, но коефициенитите им се ужасни.Пред 2 години кога го правев акаунтот на бет365, ми дадоа бонус. Не знам сега може смениле.
Покрај сите прашања за странскиве онлајн бетинг сајтови, да прашам, сосема легално е да се игра на сајтот на нашава Државна видео лотарија, така? Мислам за тоа и го направија, само за нас во Македонија. Не ме интересира какви се коефициенти, дека задржуваат данок ова она, само сакам да знам дали е сосема легално и достапно да се игра.
Едно ДА СЕКАКО или
Како можеш вакво прашање да поставиш бе? Мислиш ли малце со главата? ДРЖАВНА лотарија, како може да не е легално кога државата стои зад тоа?![]()
Па едно е да бараш одговор на нормално прашање, а друго е да прашаш нешто што е бесмислено. Кое ти е ова прашање објасни ми? Исто ко да прашаш дали 3+ е да се дадат помалку голови од понуденото. Мислете малце пред да прашате нешто бе, онака изброј до 5 и размисли што прашуваш и дали има смисла.Едно ДА СЕКАКО илиќе беше доволно. Нема потреба од омаловажување. Можеби повеќе очекував одговор од типот: “Да и јас играм“ итн...али побитно е да се избрише подот со нечие мислење, место да се одговори културно, човечки на некој што прашува нешто. Затоа и многу ретко пишувам на форумов, се самобендисани и арогантни типови го владеат кои мислат дека знаат се
Само барав ПОТВРДА. Појасно е сега? Човек едноставно подобро се осеќа ако дознае нешто од туѓо искуство дека нештото е така и така.Па едно е да бараш одговор на нормално прашање, а друго е да прашаш нешто што е бесмислено. Кое ти е ова прашање објасни ми? Исто ко да прашаш дали 3+ е да се дадат помалку голови од понуденото. Мислете малце пред да прашате нешто бе, онака изброј до 5 и размисли што прашуваш и дали има смисла.
Се разбира Зенит..нема поместачки и понестабилни екипи од Руските,никогаш не смее да се има доверба во тие ѓубрињаМакаби - Зенит 2
Плзен - Рома 2
Зорја - Фенербахче 2
Која од овие мислите има највеќе шанси да заебе ?
Би требало Луческу да ги среди сега, добар тим имаат а со добар тренер мислам може далеку да избуткаат во Европа лигаСе разбира Зенит..нема поместачки и понестабилни екипи од Руските,никогаш не смее да се има доверба во тие ѓубриња
Зенит без неколку првотимци ќе игра....Би требало Луческу да ги среди сега, добар тим имаат а со добар тренер мислам може далеку да избуткаат во Европа лига