Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Пред 2 години кога го правев акаунтот на бет365, ми дадоа бонус. Не знам сега може смениле.
Мислам дека sign up бонусот на Бет365 за Македонија не важи подолго од две години. Неважно, сега го нема сигурно, а на Пајнакл порано имаше 20% или 30% бонус на 1000 евра уплата, но одамна го нема. На Пајнакл секако не се отвара акаунт за бонус, се отвара затоа што имаат најголеми коефициенти, На bet-at-home на пример и сега имаш 50% бонус до 50 евра кој важи за Македонија, но коефициенитите им се ужасни.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Покрај сите прашања за странскиве онлајн бетинг сајтови, да прашам, сосема легално е да се игра на сајтот на нашава Државна видео лотарија, така? Мислам за тоа и го направија, само за нас во Македонија. Не ме интересира какви се коефициенти, дека задржуваат данок ова она, само сакам да знам дали е сосема легално и достапно да се игра.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Покрај сите прашања за странскиве онлајн бетинг сајтови, да прашам, сосема легално е да се игра на сајтот на нашава Државна видео лотарија, така? Мислам за тоа и го направија, само за нас во Македонија. Не ме интересира какви се коефициенти, дека задржуваат данок ова она, само сакам да знам дали е сосема легално и достапно да се игра.
:tapp::tapp::tapp:
Како можеш вакво прашање да поставиш бе? Мислиш ли малце со главата? ДРЖАВНА лотарија, како може да не е легално кога државата стои зад тоа? :facepalm:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
:tapp::tapp::tapp:
Како можеш вакво прашање да поставиш бе? Мислиш ли малце со главата? ДРЖАВНА лотарија, како може да не е легално кога државата стои зад тоа? :facepalm:
Едно ДА СЕКАКО или (y) ќе беше доволно. Нема потреба од омаловажување. Можеби повеќе очекував одговор од типот: “Да и јас играм“ итн...али побитно е да се избрише подот со нечие мислење, место да се одговори културно, човечки на некој што прашува нешто. Затоа и многу ретко пишувам на форумов, се самобендисани и арогантни типови го владеат кои мислат дека знаат се

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Едно ДА СЕКАКО или (y) ќе беше доволно. Нема потреба од омаловажување. Можеби повеќе очекував одговор од типот: “Да и јас играм“ итн...али побитно е да се избрише подот со нечие мислење, место да се одговори културно, човечки на некој што прашува нешто. Затоа и многу ретко пишувам на форумов, се самобендисани и арогантни типови го владеат кои мислат дека знаат се
Па едно е да бараш одговор на нормално прашање, а друго е да прашаш нешто што е бесмислено. Кое ти е ова прашање објасни ми? Исто ко да прашаш дали 3+ е да се дадат помалку голови од понуденото. Мислете малце пред да прашате нешто бе, онака изброј до 5 и размисли што прашуваш и дали има смисла.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Па едно е да бараш одговор на нормално прашање, а друго е да прашаш нешто што е бесмислено. Кое ти е ова прашање објасни ми? Исто ко да прашаш дали 3+ е да се дадат помалку голови од понуденото. Мислете малце пред да прашате нешто бе, онака изброј до 5 и размисли што прашуваш и дали има смисла.
Само барав ПОТВРДА. Појасно е сега? Човек едноставно подобро се осеќа ако дознае нешто од туѓо искуство дека нештото е така и така.

G

Goldie

Гостин
Макаби - Зенит 2
Плзен - Рома 2
Зорја - Фенербахче 2

Која од овие мислите има највеќе шанси да заебе ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Макаби - Зенит 2
Плзен - Рома 2
Зорја - Фенербахче 2

Која од овие мислите има највеќе шанси да заебе ?
Се разбира Зенит..нема поместачки и понестабилни екипи од Руските,никогаш не смее да се има доверба во тие ѓубриња

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Карабаг - 1
Андерлехт - 1
Интер - 1
Виљареал - 1
Аз Алкмар - 1
Рапид Виена - 1
Феенорд - ГГ
Астра - ГГ

Уплата 500 денари, добивка 16,000 денари :)

G

Goldie

Гостин
Се разбира Зенит..нема поместачки и понестабилни екипи од Руските,никогаш не смее да се има доверба во тие ѓубриња
Би требало Луческу да ги среди сега, добар тим имаат а со добар тренер мислам може далеку да избуткаат во Европа лига

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Би требало Луческу да ги среди сега, добар тим имаат а со добар тренер мислам може далеку да избуткаат во Европа лига
Зенит без неколку првотимци ќе игра....

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Нашиве ќе ги тепаат ли на Румунциве одбојка... ко шо глеам тапа се овие румуниве или? некој поупатен да каже

Kajgana Shop

На врв Bottom