Да се снајдов но -> Basic users may only follow 20 shows. Please upgrade to premium to add more shows.Само изумив погоре споменаа, free опцијата има лимит од 20 серии.
Кај опцијата Unwatched можеш да штиклираш и цела сезона ако си ја гледал.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се снајдов но -> Basic users may only follow 20 shows. Please upgrade to premium to add more shows.Само изумив погоре споменаа, free опцијата има лимит од 20 серии.
Кај опцијата Unwatched можеш да штиклираш и цела сезона ако си ја гледал.
Е па јас кога зборев...Да се снајдов но -> Basic users may only follow 20 shows. Please upgrade to premium to add more shows.![]()
Не се симнува, онлајн си тераш.А каде се симнува Tvshowtime за Windows? Нема таква опција на страната освен Iphone или Android. A од нив баш не се разбирам што е што.
на pirate bayКаде да најдам торент од 5 и 6 сезона на The Mentalist
Wire Season 1 кога ќе напишеш на piratebay, првиот торент, со најмногу сидери е 2.2 гигабајти...Не е темава најверојатно за тоа, ама да прашам тука дека не најдов посоодветна. Порано гајле немав со kat.ph од таму симнував која било серија сезона по сезона, но откога ја затворија страната, малку имам проблем со барање торенти. Па доколку може некој да ми прати линк во пп од торент да симнам конкретно за серијата The Wire сезона 1, најдов од пајртбеј 18 гига еден, ама многу ми се видеа. Па ако има нешто помало, ако не и тој ќе го симнам. Фала![]()
http://forum.kajgana.com/threads/how-to-get-away-with-murder.76916/How to get away with murder...yes/no/maybe?
Btw има тема на форумов за серијава? Имам осеќај дека имаше, само срчот не помага нешто.