Не е темава најверојатно за тоа, ама да прашам тука дека не најдов посоодветна. Порано гајле немав со kat.ph од таму симнував која било серија сезона по сезона, но откога ја затворија страната, малку имам проблем со барање торенти. Па доколку може некој да ми прати линк во пп од торент да симнам конкретно за серијата The Wire сезона 1, најдов од пајртбеј 18 гига еден, ама многу ми се видеа. Па ако има нешто помало, ако не и тој ќе го симнам. Фала
Wire Season 1 кога ќе напишеш на piratebay, првиот торент, со најмногу сидери е 2.2 гигабајти...
Навистина не ве разбирам.
Ај некој ќе каже само дека бара, ама кога ќе напишеш дека си барал на пајрат беј, не си можел да најдеш, а ја се по дифолт наоѓам за 3 секунди, навистина не ми е јасно.
Ако ова ти е многу мало, вториот торент е 25 гига ама сите 5 сезони, ако имаат исто епизоди значи по 4-5 гига е... ќе наместиш да се симнува само прва сезона.
Ама чим ја бараш прва сезона, тоа значи дека другите ги немаш гледано така што најдобро ти е да си го симнеш целиот торент (овој од 25 гига) и во торентот да си наместиш priority на high за прва сезона, ако ти се гледа брзо.