Општи дискусии за ТВ серии

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Само изумив погоре споменаа, free опцијата има лимит од 20 серии.
Кај опцијата Unwatched можеш да штиклираш и цела сезона ако си ја гледал.
Да се снајдов но -> Basic users may only follow 20 shows. Please upgrade to premium to add more shows. :mad:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.135
Поени од реакции
37.661
Да се снајдов но -> Basic users may only follow 20 shows. Please upgrade to premium to add more shows. :mad:
Е па јас кога зборев...

Tvshowtime не треба да го даунлоадираш за десктоп. Едноставно си функционира онлајн. Ко IMDB кај филмовите, на пример.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.391
А каде се симнува Tvshowtime за Windows? Нема таква опција на страната освен Iphone или Android. A од нив баш не се разбирам што е што.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.391
Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Знам имаше тема за твајлајт зоун али не успеав да најдам...ениуејс...

Рандом ја погодив Eye of the beholder вчера на ТВ, и за прв пат ја гледав во оригинална црнобела верзија (само во боја ја имав гледано пред тоа for some reason ја немав најдено епизодата...а имав чуден начин на гледање на епизода по епизода без ред наместо цели сезони..)

:cuc: :cuc: епизодиште. Можда да не го знаев твистот бољи ќе ми беше....а можда и не..ипак, вака кога знаеш што треба да се случи подобро можеш да анализираш режија и кинематографија. Знаеш дека е добра кинематографијата кога ја приметуваш во оригинално црнобел филм..игра со сенки, со кадри со зумирања и одзумирања..перфектно. И сценарио одлично и одличен избор на актери и све.

:cuc: (a не дека е единствена одлична епизода од Твалајт Зоун...)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.174
Поени од реакции
13.453
Не е темава најверојатно за тоа, ама да прашам тука дека не најдов посоодветна. Порано гајле немав со kat.ph од таму симнував која било серија сезона по сезона, но откога ја затворија страната, малку имам проблем со барање торенти. Па доколку може некој да ми прати линк во пп од торент да симнам конкретно за серијата The Wire сезона 1, најдов од пајртбеј 18 гига еден, ама многу ми се видеа. Па ако има нешто помало, ако не и тој ќе го симнам. Фала (y)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не е темава најверојатно за тоа, ама да прашам тука дека не најдов посоодветна. Порано гајле немав со kat.ph од таму симнував која било серија сезона по сезона, но откога ја затворија страната, малку имам проблем со барање торенти. Па доколку може некој да ми прати линк во пп од торент да симнам конкретно за серијата The Wire сезона 1, најдов од пајртбеј 18 гига еден, ама многу ми се видеа. Па ако има нешто помало, ако не и тој ќе го симнам. Фала (y)
Wire Season 1 кога ќе напишеш на piratebay, првиот торент, со најмногу сидери е 2.2 гигабајти...
Навистина не ве разбирам.
Ај некој ќе каже само дека бара, ама кога ќе напишеш дека си барал на пајрат беј, не си можел да најдеш, а ја се по дифолт наоѓам за 3 секунди, навистина не ми е јасно.
Ако ова ти е многу мало, вториот торент е 25 гига ама сите 5 сезони, ако имаат исто епизоди значи по 4-5 гига е... ќе наместиш да се симнува само прва сезона.
Ама чим ја бараш прва сезона, тоа значи дека другите ги немаш гледано така што најдобро ти е да си го симнеш целиот торент (овој од 25 гига) и во торентот да си наместиш priority на high за прва сезона, ако ти се гледа брзо.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.135
Поени од реакции
37.661
Kickass torrents имаат неколку mirror сајтови/тракери, се уште можеш да симнуваш од таму. ;) Не дека не работи...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе одете на замунда, не паѓаат Бугарите за жива глава.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
How to get away with murder...yes/no/maybe? :D

Btw има тема на форумов за серијава? Имам осеќај дека имаше, само срчот не помага нешто.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727

Kajgana Shop

На врв Bottom