Општи дискусии за ТВ серии

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Сега гледам почнала трета сезона од The Strain, го гледа ли некој уште тоа смече

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сега гледам почнала трета сезона од The Strain, го гледа ли некој уште тоа смече
Јас 5-6 епизоди издржав и ги баталив, премногу нехорор беше.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.392
Стреин Њет. Уште од почеток, кога го видов тоа чудовиштето.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Некој добра сајт за тоа кога излегуваат одредени епизоди на серии .Сакам да си направам акаунт и да си ги наредам тие серии што си ги гледам како што ја користев оваа страница http://www.yourtvschedule.com/ .Страница е веќе хаос од кога дадоа да може секој да мести кога излегува одредена епизода .Некој предлог за вакво нешто ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Некој добра сајт за тоа кога излегуваат одредени епизоди на серии .Сакам да си направам акаунт и да си ги наредам тие серии што си ги гледам како што ја користев оваа страница http://www.yourtvschedule.com/ .Страница е веќе хаос од кога дадоа да може секој да мести кога излегува одредена епизода .Некој предлог за вакво нешто ?
www.tvshowtime.com

O

ob1

Гостин
Имаш и апликација за на телефон.

https://www.tvshowtime.com/en

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Да вакво нешто .Каде што можам да си направам свој профил и да си ги наредам јас сам само серии што јас си ги гледам и да ми пишува дати кога излагаат .Дали ја има таа опција овде ?
Да

Али епизоде календар не беше ограничен на одреден број серии?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Дали има некоја страница која веќе ја користите онлајн ?Некористам јас телефон многу за вакви работи .
Е кој е проблемот? Можеш и на десктоп, и на мобилен да ја користиш...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.392
Да вакво нешто .Каде што можам да си направам свој профил и да си ги наредам јас сам само серии што јас си ги гледам и да ми пишува дати кога излагаат .Дали ја има таа опција овде ?
Ја има. Ќе направиш профил и вака изгледа календарот.

постои опција и за листа, и за неизгледани епизоди...
Да

Али епизоде календар не беше ограничен на одреден број серии?
Најбитното го заборавив :) да, до 20 серии. Мене ми се доволни ама за @khz777 не знам.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.135
Поени од реакции
37.667
Дали има некоја страница која веќе ја користите онлајн ?Некористам јас телефон многу за вакви работи .
Па www.tvshowtime.com - ти кажа Донев. Можеш и на компјутер, а има и апликација за телефон, што не мора да ја користиш ако не сакаш. Ти направи си ако сакаш и на episodecalendar акаунт, ама ќе видиш дека како сите нас наскоро и ти ќе мигрираш на tvshowtime. Episodecalendar мислам дека го ограничија на максимум 30 серии, ако сакаш повеќе да ставиш, мораш да си платиш.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Ја има. Ќе направиш профил и вака изгледа календарот.

постои опција и за листа, и за неизгледани епизоди...
Најбитното го заборавив :) да, до 20 серии. Мене ми се доволни ама за @khz777 не знам.
Да почнав веќе да ги редам сериите .Едина работа што ми смета е тоа што треба да ги штиклирам кои сум ги гледал кои не .Инаку фала многу за страницата навистина ќе ми користи .[DOUBLEPOST=1472761350][/DOUBLEPOST]
Па www.tvshowtime.com - ти кажа Донев. Можеш и на компјутер, а има и апликација за телефон, што не мора да ја користиш ако не сакаш. Ти направи си ако сакаш и на episodecalendar акаунт, ама ќе видиш дека како сите нас наскоро и ти ќе мигрираш на tvshowtime. Episodecalendar мислам дека го ограничија на максимум 30 серии, ако сакаш повеќе да ставиш, мораш да си платиш.
Ова тивишоутајм ми дава само за телефони понудено ајфон и андроид или има негде и за десктоп посебен данлоад ?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.392
Да почнав веќе да ги редам сериите .
Само изумив погоре споменаа, free опцијата има лимит од 20 серии.
Едина работа што ми смета е тоа што треба да ги штиклирам кои сум ги гледал кои не
Кај опцијата Unwatched можеш да штиклираш и цела сезона ако си ја гледал.

Kajgana Shop

На врв Bottom